Onlangs hebben wij u via de website uitgenodigd om de ‘Open Dag’ van De Biesbosch Gijsbers Groep op zaterdag 21 maart 2020 aan de Zuidbuitenpoldersekade 3A in Dordrecht te bezoeken.

Door de huidige ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) in Nederland zijn we echter met pijn in ons hart genoodzaakt om de geplande ‘Open Dag’ van zaterdag 21 maart 2020 te verplaatsen naar een later moment dit jaar.

Let op: met andere woorden zijn wij op zaterdag 21 maart dus niet open voor bezoekers.

Onze medewerkers hebben hard gewerkt aan de realisatie van de open dag en betreuren deze beslissing enorm. Echter is het gevaar van besmetting dusdanig groot, dat we onze klanten (en bezoekers) niet willen blootstellen aan de gezondheidsrisico’s dat het coronavirus met zich meebrengt. We vragen uw begrip voor deze beslissing.

We willen benadrukken dat de ‘Open Dag’ van De Biesbosch Gijsbers Groep niet definitief wordt afgelast, maar dat we een nieuwe datum zullen zoeken zodat het evenement verplaatst kan worden naar een later moment dit jaar.

We zijn op het moment nog in overleg met onze partners om tot een geschikte datum te komen. Zodra de nieuwe datum definitief is, volgt er een update over het evenement en wordt u eveneens op de hoogte gesteld.

Vooralsnog willen wij u bedanken voor uw interesse in onze ‘Open Dag’. En hopen we dat we u op een later moment in het jaar alsnog mogen verwelkomen.

Mocht u nog vragen hebben over deze mededeling of over de open dag, neem dan contact op met een medewerker van De Biesbosch Gijsbers Groep via het e-mailadres: info@debiesboschgijsbersgroep.nl. Ook kunt u bellen met het telefoonnummer 078 – 61 65 792.