Een nieuw dakterras aanleggen is een ingrijpende verbouwing voor uw woonhuis of appartement en brengt de nodige kosten met zich mee. Wanneer u een nieuw dakterras laat aanleggen wilt u wel een mooie buitenruimte realiseren, waar genoeg ruimte is voor ontspanning en voldoende groen. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het ontwerpen van het ideale dakterras in uw situatie.

Dat doen we niet alleen met het realiseren van een professioneel 3D ontwerp, maar we verzorgen ook de gehele aanleg van uw nieuwe dakterras.

Laat uw dakterras ontwerpen in 3D

Allereerst gaan we met u rond de tafel om uw wensen en eisen te bespreken. We letten daarbij op uw levensstijl, gezinssituatie en persoonlijke smaak. Op basis van deze factoren adviseren wij u over de verschillende soorten materialen. Van natuurlijke houtsoorten zoals vurenhout of Douglas hout tot keramische terrastegels of natuursteen. Ook cortenstalen plantenbakken zijn een mooie aanvulling op uw dakterras.

Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt wat u mooi en niet mooi vindt, maakt onze tuinontwerper een 3D dakterras ontwerp. Daarin komen alle elementen terug die hij voorheen met u heeft doorgenomen. U ontvangt als het ware een digitale toer in uw toekomstige dakterrastuin.

Na uw akkoord op de beoogde plannen, starten we met de aanlegwerkzaamheden.

Dat plannen wij, altijd in overleg, op een doordeweekse dag in. Onze hoveniers voeren de handelingen zo veilig mogelijk uit, en we waarborgen eveneens een hoge kwaliteit. Zo geniet u nog meer van uw nieuwe dakterras.

dakterras aanleggen
dakterras aanleggen
dakterras aanleggen

Focus op voldoende groen en ruimte voor ontspanning

De inhoud van een dakterras is veelal beperkter dan een achtertuin. Daarom letten wij er extra op dat er voldoende groen terugkomt in de nieuwe buitenruimte. Elementen zoals ingebouwde bank sets, verhoogde elementen, een buiten barbecue of een speciaal zonnescherm zijn allemaal mogelijk. Immers; “U moet er ook goed kunnen ontspannen en van gaan genieten!”

Wat kost het aanleggen van een nieuw dakterras?

De kosten zijn erg afhankelijk van uw wensen. Ieder dakterras is anders, waardoor de kosten dus verschillen per project. Toch willen we u graag informeren over de kosten. Daarom geven we graag een richtprijs af, om u zo goed mogelijk verder te helpen. Wanneer u inzicht wenst in de kosten van uw dakterras project, vul dan dit formulier in op onze website. U ontvangt binnen aanzienlijke tijd een inhoudelijke reactie met prijsopgave voor uw nieuwe dakterras.

Wenst u toch liever persoonlijk contact met onze tuinontwerper? Dat is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Plan daarvoor een gratis adviesgesprek in via de website op een datum naar keuze. Hij komt dan bij u thuis langs om u alles op het gemak uit te leggen en u persoonlijk te adviseren.