De Biesbosch Gijsbers Groep is in juli 2019 officieel gekeurd op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken. We hebben hierbij het VCA keurmerk én het ISO 9001 keurmerk ontvangen. Dit beproefde programma legt voor ons de basis om iedere dag weer veilig en gezond voor u aan de slag te gaan. En om u natuurlijk de hoogste kwaliteit dienstverlening aan te bieden, zodat u optimaal geniet van uw nieuwe tuin!

ISO 9001 voor de hoogst haalbare kwaliteit!

Wij zijn als bedrijf erg trots op onze nieuwe certificering. ISO 9001 geeft u de bevestiging dat wij als organisatie altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit gaan. Hiermee hebben wij getoetst of wij in staat zijn om te voldoen aan de eisen van klant. En dat wij voldoen aan de voorgestelde eisen op het gebied van wet- en regelgeving die op het product of de dienst van toepassing zijn.

Uit de audit kwam naar voren dat wij niet alleen een goede kwaliteit beloven, maar dit ook waarmaken én dat wij bovendien beschikken over de resultaten die het onderbouwen. Dat vinden we natuurlijk heel fijn én geeft u het vertrouwen dat u zaken doet met een professioneel hoveniersbedrijf.

VCA: iedere dag veilig aan de slag!

Een veilige uitvoering van onze dienstverlening is natuurlijk voor u heel prettig, maar ook voor onze vakkundige hoveniers. De werklast kan namelijk zwaar zijn op het gebied van zware fysieke belasting, werkdruk, ongunstige werkhouding of het bedienen van gevaarlijke machines. Deze VCA certificering laat zien dat wij niet alleen letten op een veilige uitvoering voor u als klant, maar dat wij ook de veiligheid van onze eigen medewerkers waarborgen. Zo zijn onze hoveniers goed voorbereid op de toekomst.

Hoe verliep het proces?

Een certificering zoals VCA én ISO 9001 ontvangen we natuurlijk niet zomaar. Hier aan ten grondslag ligt ons gedegen beheers- en managementsystemen, welke getoetst zijn in de audit. Geheel volgens de verwachting is de certificering na de audit verkregen.

Heeft u vragen over onze certificering? Of wilt u meer weten over de kwaliteit van ons hoveniersbedrijf? Kom dan eens met ons in contact, we staan u graag te inhoudelijk te woord. Contact opnemen kan door te bellen naar: 078 – 61 65 792, te mailen naar: info@debiesboschgijsbersgroep.nl of door ons contactformulier in te vullen.