gewoon

Aangepaste openingstijden van ons hoveniersbedrijf rond de feestdagen. Het kan zijn dat De Biesbosch Gijsbers Groep moeilijker te bereiken is in verband met de feestdagen. Ons kantoor zal vanaf 24 december 2018 tot en met 07 januari 2019 gesloten zijn.

We wensen iedereen namens het hele team van De Biesbosch Gijsbers Groep alvast een fijne kerst en natuurlijk een prettig nieuwjaar! En staan we vanaf 07 januari 2019 weer met veel passie voor u klaar om al uw tuinwensen te realiseren.

Over de Biesbosch Gijsbers Groep

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep hebben uitermate veel liefde voor het vak. Dat merkt u in ieder facet van ons werk. Van het ontwerpen van uw droomtuin, tot de aanleg en onderhoud van uw tuin. Samen met u komen wij tot de beste ontwerpen. Met veel creativiteit komt uw ideale tuin tot stand.

En dat begint al op de tekentafel. Een goede communicatie met de klant vinden wij heel belangrijk en vanzelfsprekend. Wij luisteren en hebben aandacht voor uw wensen. Zelfs de kleinste details worden meegenomen. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe tuin!

We zijn iedere werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Aangepaste openingstijden i.v.m. de feestdagen: Ons kantoor zal vanaf 24 december 2018 tot en met 07 januari 2019 gesloten zijn. 

Aangepaste openingstijden: Toch in contact komen

Heeft u een dringende vraag? U kunt ons altijd een e-mailtje sturen. Wel zal er in mindere mate gereageerd worden op uw vraag of verzoek.

Wenst u meer informatie over onze veelzijdige dienstverlening – waaronder tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? U kunt gewoon een kijkje nemen op onze website.

Populaire onderwerpen