Deze grenen schutting met betonpalen in antraciet kleur is onderhoudsarm en dus zeer geschikt als duurzame erfafscheiding. De houtschutting met betonplank biedt u tevens nog meer voordelen als tuinliefhebber. Zo ervaart u een stuk minder wind- en geluidsoverlast dan wanneer u kiest voor een natuurlijke omheining. Wij zetten alle voordelen van een hout en beton schutting voor u op een rij:

1.    U vergroot de levensduur van uw schutting

Wanneer u kiest voor een combinatie van beton en hout, vergroot u de levensduur van uw schutting aanzienlijk. Het hout is namelijk minder kwetsbaar én het beton zorgt voor een robuuste omheining die tegen een stootje kan. De betonplaat wordt normaliter op ongeveer 15 centimeter onder de grond geplaatst. Dit biedt een goede barrière tegen o.a. gravende dieren. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke uitstraling gewaarborgd doordat de betonplaten minder goed zichtbaar zullen zijn.

2.    Wegrotting vrijwel uitgesloten

Doordat de onderste betonplaat in de grond is geplaatst komen de houten platen niet in contact met de aarde. Hierdoor is het wegrotten van de omheining vrijwel uitgesloten.

3.    Altijd de schutting die bij u past

Een beton houten schutting is een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Daarbij kunt u de uitstraling helemaal zelf bepalen. U kiest namelijk zelf de gewenste houtsoort die perfect past bij uw voorkeuren en wensen. Zelfs wanneer u de houtplaten niet vindt passen, kunt u er ook altijd nog voor kiezen om de planken over te schilderen met een houtbeits naar keuze. Wanneer u meer informatie wenst over het zelf samenstellen van uw schutting kunt u contact opnemen met onze professionele hoveniers.

4.    Minder wind- en geluidsoverlast

Met een schutting gemaakt van hout en beton kunt u wind- en geluidsoverlast aanzienlijk verminderen dan wanneer u kiest voor een schutting gemaakt van hout of natuurlijke omheining.

5.    Een robuuste schutting zonder vervorming

Een hout-beton schutting zal niet gaan vervormen. Ook wanneer u last heeft van overmatig grondwater of onvoldoende fundatie waardoor de schutting vervormd. Dankzij het beton weet u zeker dat de schutting niet krom zal trekken of gaat vervormen.

Beton hout schutting
Beton hout schutting

Let op de kwaliteitsverschillen

Wilt u verschillende schutting vergelijken? Onze tuinadviseur helpt u verder. Wij informeren u over de mogelijkheden van verschillende elementen die u in uw schutting kunt integreren. Wij adviseren u graag over de gekende merken en eventuele kwaliteitsverschillen in uw keuze. De Biesbosch Gijsbers Groep werkt samen met erkende merken die een hoge kwaliteit waarborgen.

Prijs voor beton hout schutting aanvragen

Benieuwd naar de totale kosten? Wij adviseren u over de mogelijke kosten van het ontwerpen en plaatsen van een schutting naar keuze. Daarbij spelen de afmetingen, gekozen houtsoort en uitvoering een doorslaggevende rol bij het berekenen van de prijs. Via onze website kunt u op eenvoudige wijze direct een prijsopgave op maat aanvragen. Vul daarbij ons formulier in en vermeld de gewenste afmeting en houtsoort. Dan zenden wij u een passende offerte toe.