Uw hovenier sinds 1978

Zwemvijver tuin

Een zwemvijver tuin is een goede aanvulling op uw tuin. Het vergroot uw woonplezier aanzienlijk. Niet alleen oogt een zwemvijver heel mooi en natuurlijk, maar is de zwemvijver ook een plek om in te ontspannen. U kunt er daarnaast gewoon in zwemmen. Door het natuurlijke uiterlijk van de zwemvijver, past de vijver naadloos bij de rest van uw tuin. En geeft het meer rust, dan bijvoorbeeld een zwembad van beton of steen.

Er kan weliswaar zelfs een zichtbare of onzichtbare scheiding worden gemaakt tussen ‘het zwemgedeelte’ en ‘het reinigingsgedeelte,’ zodat u niet letterlijk tussen de planten zwemt. Meer te weten komen over ‘zwemvijver tuin’ plaatsen? Wij adviseren u graag in een gratis kennismakingsgesprek op een dag naar keuze.

Plan hiervoor een afspraak in via onze website. U zit natuurlijk nergens aan vast en de afspraak is helemaal gratis. Zodoende heeft u snel inzicht in onder andere de opties voor uw tuin, typen zwemvijvers en de uiteindelijke kosten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een zwemvijver: de beste oplossing voor uw tuin!

Vanzelfsprekend zijn er allerlei soorten zwemvijvers in uw tuin te plaatsen. De Biesbosch Gijsbers Groep zoekt daarentegen naar de beste oplossing voor uw tuin. Uw tuin wordt aangelegd door onze vakkundige hoveniers. Hierbij staan wij in direct gesprek met de specialistische partij, die de uitgekozen zwemvijver bij u komt plaatsen. Natuurlijk is het eenvoudiger om te schakelen met één partij. Daarom nemen wij het contact met de desbetreffende partij van u over. Dat houdt de communicatielijnen korter en voorkomt een heleboel miscommunicatie.

U hoeft dus alleen met ons hoveniersbedrijf te schakelen en wij regelen dat het plaatsen van de ideale zwemvijver zeer efficiënt gebeurt. Wij zorgen er evenzeer voor dat de rest van uw tuin wordt aangepakt. Voor tuinaanleg en tuinontwerp helpen we u goed op weg. Profiteer daarbij van onze goede naam, garantievoorwaarden en nazorg.

Met een 3D tuinontwerp ontvangt een duidelijke preview

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep vertrouwt u ten eerste op een deskundige uitvoering van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovaties. Met of zonder zwemvijver. Ten tweede zorgen wij voor een professioneel ontwerp, die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen en smaak.

Hier helpt onze tuinontwerper u graag bij. Hij maakt namelijk een 2D of 3D tuinontwerp, geheel op maat. Zo ziet u met uw eigen ogen hoe het uiteindelijke resultaat eruit komt te zien.

Onze behendige hoveniers zorgen ervoor dat de bedachte plannen, werkelijkheid worden. Meer weten? Vraag een offerte aan of plan uw gratis intakegesprek met onze tuinontwerper voor een advies op maat!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.