Uw hovenier sinds 1978

Moderne buitenkeuken

Een moderne buitenkeuken laten plaatsen in uw achtertuin? Voor een hoge kwaliteit dienstverlening bij het ontwerpen en realiseren van een moderne buitenkeuken, vertrouwt u op De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij zijn sterk in het plaatsen van prachtige tuinonderdelen in iedere tuin. Ook voor het compleet renoveren van uw tuin, schakelt u ons in.

Bij een moderne buitenkeuken is het belangrijk om naast een fijne indeling, ook te letten op de details. Daarmee creëren we namelijk de ideale sfeer. Daarnaast plaatsen we verlichting, beschutting, overkappingen, aansluitingen en afwatering. Alles om tot in de late avonduren te genieten van een heerlijke maaltijd in uw moderne buitenkeuken. Lees meer over de moderne tuinstijl!

Wilt u graag meer te weten komen over het laten plaatsen van een moderne buitenkeuken? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op. En ontdek meer over onze werkwijze, opties en prijzen!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De factoren waar u rekening mee moet houden!

Bij een moderne buitenkeuken, gebruiken we strakke, design elementen. Betontegels, tegels met een motief, witte kastjes en/of aanrechtbladen. Ook informeren we u over de aansluitingen die nodig zijn, de afwatering van uw buitenkeuken en/of het nodig is om de buitenkeuken onder een overkapping te plaatsen. Uw buitenkeuken is dan beter bestand tegen de weersinvloeden van het Nederlandse klimaat. Ook plaatsen we verschillende tuinplanten, terrassen, vlonderplanken, design meubelen en verlichtingsopties.

Voor alle informatie omtrent tuinstijlen, tuinaanleg en tuinontwerp, verzoeken we u om eens een gratis adviesgesprek in te plannen met onze tuinontwerper. U ontvangt dan een eerlijk advies voor uw tuin.

Moderne buitenkeuken laten plaatsen

Ook een moderne buitenkeuken laten plaatsen door de vakmensen van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? Geniet van een nauwkeurige afwatering en een hoogwaardig eindresultaat. Wij zijn als organisatie namelijk ISO-9001 en VCA-gecertificeerd.

Wilt u meer te weten komen over een moderne buitenkeuken voor uw tuin? Kom dan snel met ons in contact via het online formulier op onze website.

moderne tuin

Een 3D tuinontwerp op maat

Geniet van de optie om uw ideale buitenkeuken op maat uit te werken via een nieuwe techniek; 3D. Onze tuinontwerper maakt daarbij een tuinontwerp op maat via speciale software, die uw tuin in 3D omzet. U ziet dan precies hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Ook ziet u goed de looppaden, tuinelementen en uitstraling. Natuurlijk realiseren we dat inclusief een moderne buitenkeuken.

Onze tuinontwerper heeft speciale trainingen gevolgd om de tuin zo goed mogelijk na te maken op de computer. Een 3D tuinontwerp is dan ook zeker de moeite waard!

We begrijpen dat een tuin een diepte-investering is. Daarom is het handig om van tevoren goed inzichtelijk te hebben, hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Onze tuinontwerper helpt u natuurlijk graag bij het visualiseren van al uw tuinideeën. Wilt u meer te weten komen over een 3D tuinontwerp voor een buitenkeuken modern? Kom dan met ons in contact via de website. gewoon via de e-mail.

Buitenkeuken modern tuinplan aanvragen

Kortom, wenst u ook een prachtige buitenkeuken in uw tuin te plaatsen? Dan helpt hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep u snel verder. Met een uitgedacht 3D tuinontwerp, waarbij u een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin ontvangt. Kom vandaag nog met ons in contact voor het plaatsen van een buitenkeuken modern.

De Biesbosch Gijsbers Groep rekent de prijs uit voor het plaatsen van een buitenkeuken modern. Uiteraard worden daarin de kosten voor arbeid en materialen uiteengezet. Vraag via deze weg nu een gratis offerte bij ons aan. U ontvangt de offerte dan binnen enkele dagen, gewoon via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.