Uw hovenier sinds 1978

Zwemvijver kleine tuin

Een zwemvijver aan uw kleine tuin toevoegen? Met een 3D-tuinontwerp weet u precies waar u aan toe bent. U ziet namelijk meteen hoe uw tuin er straks uit komt te zien. En kan eventuele aanpassingen of wijzigingen nog laten doorvoeren. Onze tuinontwerper helpt u bij het uitdenken van een goede tuinindeling, materiaalkeuzes, tuinelementen en goede balans tussen groen en bestrating. Natuurlijk spelen uw wensen en behoeften hier een belangrijke rol in.

Een zwemvijver is een prachtige toevoeging aan uw tuin, die zowel voor beleving als ontspanning zorgt. Het oogt zeer natuurlijk en wordt in kleine én grote tuinen vaak toegepast. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bespreken we de opties van een ‘zwemvijver kleine tuin’ graag met u in een persoonlijk gesprek. Dan geven we meteen ook antwoord op al uw vragen. U plant deze eenvoudig in -op een dag naar keuze- via onze website. Onze tuinontwerper zal op de afgesproken datum en tijden bij u langskomen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Zwemvijver kleine tuin – Genieten voor iedereen

Een zwemvijver heeft een speciaal reinigingssysteem -bestaande uit zuiverende waterplanten en goede bacteriën- waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Dit in vergelijking tot het plaatsen van een ‘standaard zwembad’. U kunt zelfs vissen en waterleven toevoegen aan uw zwemvijver om het nog spannender te maken.

Een zwemvijver is te plaatsen in allerlei formaten, onder andere mét of juist zonder zichtbare afscheiding van waterplanten en het zwemgedeelte. Eveneens zijn er zwemvijvers die natuurlijk overlopen in de rest van de tuin en daarmee beschikken over een oever. Daardoor lijkt het net alsof de vijver op een natuurlijke wijze is ontstaan.

Kies voor een zwemvijver wanneer u het plezier van een zwembad wilt ervaren, zonder het nodige onderhoud. Een zwemvijver is namelijk te gebruiken door alle gezinsleden én vergroot het woonplezier aanzienlijk. Wenst u dat ook? Wij maken graag een tuinontwerp, inclusief zwemvijver, voor u op maat. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Ja, stuur me een bruikbare offerte

Ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht helpt allerlei soorten tuinbezitters verder met oplossingen voor tuinproblemen, tuinindelingen, het plaatsen van specifieke tuinelementen (zoals een zwemvijver) én tuinonderhoud. Natuurlijk doen we dat altijd in goed overleg met de klant. Onze klanten wonen weliswaar niet alleen in de Drechtsteden, maar ook in Noord-Brabant en zelfs in Zeeland. U heeft daarentegen onze bedrijfswagens vast wel eens zien rijden.

Kortom: U profiteert bij De Biesbosch Gijsbers Groep altijd van een heldere communicatie, duidelijke afspraken, hoogwaardige afwerking en een fantastisch resultaat. Kom voor meer informatie met ons in contact én vraag vandaag nog een offerte bij ons aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.