Uw hovenier sinds 1978

Kleine tuin met jacuzzi

Een kleine tuin met jacuzzi onder handen laten nemen? Of wilt u juist een jacuzzi in uw kleine tuin laten plaatsen? De competente hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep nemen het zware werk van u over. Natuurlijk doen we dat altijd tegen een betaalbaar tarief en aantrekkelijke voorwaarden.

Als hoveniersbedrijf komen we met veel plezier bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland voor tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinontwerp. Ook voor het plaatsen van losse onderdelen (zoals een jacuzzi of hottub), rekent u op de hulp van ons hoveniersbedrijf.

Onze tuinontwerper ontwerpt een vakkundig 3D-tuinontwerp, waarbij u zelfs een digitale rondleiding ontvangt in uw nieuwe tuin. Geniet ook van een hoge kwaliteit dienstverlening bij het renoveren van uw tuin. En ontdek snel uw opties in een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper. Deze is nu via de website in te plannen op een dag en datum naar keuze!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kleine tuin met jacuzzi laten realiseren

Bij het nieuw aanleggen van uw tuin komt veel denk- en rekenwerk kijken. U moet van tevoren alle afmetingen zorgvuldig opmeten. Ook moet u uitrekenen hoeveel materialen u nodig heeft. En daarna moet u ook zware werk ook nog uitvoeren. Gelukkig nemen we alle aspecten van tuinaanleg uit handen. Van het berekenen van de eindprijs, tot het berekenen van de hoeveelheid materialen.

Onze hoveniers hebben daarnaast toegang tot specialistische machines en elektrische handgereedschappen om het werk nog sneller uit te voeren. Kortom, u bespaart een hoop tijd door tuinaanleg uit handen te geven aan een hovenier.

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep profiteert u altijd van een hoge kwaliteit dienstverlening. Zowel bij het ontwerpen van uw ideale tuin als bij het inplanten van de juiste planten. We zijn daarvoor in het bezit van de volgende certificeringen: ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat. Ontdek hier meer over tuinaanleg bij De Biesbosch Gijsbers Groep.

Gratis adviesgesprek inplannen via de online agenda

Kortom, wilt u eens rustig kennismaken met onze organisatie? Om in het bijzonder een kleine tuin met jacuzzi te realiseren? Onze tuinontwerper komt met veel plezier bij u thuis langs om alles rustig met u door te nemen. Naast onze werkwijze, zullen wij dan verder ingaan op uw mogelijkheden, materiaalkeuzes, persoonlijke smaak en de gewenste tuinelementen.

Plan daarom vandaag nog een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Dat doet u door de online agenda te bezoeken. En selecteer daarbij een dag en datum, geheel naar keuze!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.