Uw hovenier sinds 1978

Jacuzzi in tuin

Jacuzzi in tuin laten plaatsen door een vakman? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het professioneel plaatsen van een jacuzzi in de tuin. Ook bij het renoveren van uw tuin (of voor het plaats maken van de jacuzzi in uw tuin) schakelt u ons in. Wij zijn namelijk expert in tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinontwerp. Naast in grote villatuinen, komen jacuzzi’s ook in kleinere tuinen steeds vaker voor. Veel mensen trekken namelijk profijt en plezier uit verkoeling in de tuin. Ook met het oog op een warmer klimaat is een jacuzzi een slimme investering.

Naast jacuzzi’s schakelt u ons hoveniersbedrijf ook in voor andere waterelementen in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan zwembaden, natuurvijvers, buitendouches en gewone vijvers. Wilt u meer te weten komen over in het bijzonder de tarieven en kosten voor het plaatsen van een jacuzzi in tuin? Vul dan dit formulier in én wij sturen u binnen enkele werkdagen meer informatie toe via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep

Als uw betrouwbare hoveniersbedrijf, werken wij uitsluitend met hoge kwaliteit materialen. Bij een moderne overkapping, robuuste schutting, gave terrasbestrating of een wellness-onderdeel in de tuin, helpen wij u met veel vakmanschap verder. Naast een hottub, plaatsen wij ook regendouches, zwemvijvers, vijvers en zwembaden. Zo tovert u al snel uw tuin om in een fijne buitenruimte.

We zijn als hoveniersbedrijf in het bezit van de volgende certificeringen: ISO-9001, VCA en een CO2-Bewustheidscertificaat. Daarmee zijn wij in staat om u een betrouwbare dienstverlening in en rondom de tuin aan te bieden.

Jacuzzi in tuin laten plaatsen door een vakman

In kleine en grote tuinen is een jacuzzi in tuin voor veel mensen een luxe. Wilt u ook in de warme zomermaanden en koude wintermaanden genieten van een verhit bad in de tuin? Kom dan voor meer informatie in contact met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

Wij hebben alle vakkennis in huis om uw tuin aan te passen op de nieuwe jacuzzi. Vul daarom voor meer informatie het online formulier in op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.