Uw hovenier sinds 1978

Jacuzzi achtertuin

Jacuzzi achtertuin laten realiseren? Steeds meer mensen willen in de privacy van hun eigen tuin genieten van een luxe jacuzzi. Verwarmde hottubs worden steeds populairder en mogen zeker niet meer ontbreken in uw wellness-tuin.

Naast jacuzzi’s verzorgen we ook de rest van uw tuin. Denk in het bijzonder van het aanleggen van watergoten, een houten veranda, veiligheidshekken, buitenverlichting, overkapping, sierbestrating, terrassen en een loungeplek. Daarnaast plaatsen wij ook zwemvijvers, zwembaden, buitendouches en buitenkeukens. Alles om uw wellness-tuin compleet te maken.

Wilt u ook snel genieten van een jacuzzi in uw achtertuin? Laat u dan eens gratis adviseren door een hovenier of tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep. Plan vandaag nog uw gratis adviesgesprek in via de online agenda van onze tuinontwerper. En ontvang meer informatie over onze tarieven, de werkwijze en uw mogelijkheden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Jacuzzi achtertuin aanvragen

Binnenkort ook genieten van een wellness-tuin? En daarbij een jacuzzi in de achtertuin laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep is als hoveniersbedrijf van alle markten thuis. Naast het plaatsen van diverse wellness-onderdelen, renoveren wij ook de rest van uw tuin (indien gewenst). Zo leggen wij onder andere plantenborders aan, plaatsen wij sierbestrating (of opritbestrating) en zorgen we voor een compleet geheel.

Ook bij het plaatsen van pergola’s, overkappingen, buitenkeukens, verhoogde veranda’s, speeltoestellen, gazons, vijvers, schuttingen, toegangsbruggen, damwanden, vlonders en nog veel meer, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek meer over tuinaanleg en neem eens een kijkje op onze website.

Offerte op maat aanvragen

Vraag eens een gratis offerte bij ons op om meer te ontdekken over onze tarieven op het gebied van arbeidsuren, materiaalgebruik en machines. Zo weet u precies van tevoren hoeveel er mogelijk is voor uw budget. De Biesbosch Gijsbers Groep is in het bezit van meerdere certificeringen, waardoor u een hoge kwaliteit dienstverlening ontvangt.

Vraag via deze weg nu een gratis offerte op én ontvang binnen enkele werkdagen een persoonlijke offerte via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.