Uw hovenier sinds 1978

Houten jacuzzi tuin

Een houten jacuzzi tuin laten plaatsen door een expert? De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbaar hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij helpen u bij het realiseren van houten jacuzzi’s en andere luxe wellness elementen in de tuin. Naast een jacuzzi is een buitendouche, zwemvijver of zwembad natuurlijk ook één van de mogelijkheden.

Bij een jacuzzi wilt u natuurlijk genieten van een groene omgeving in de tuin. Daarom zorgen we er ook voor dat de rest van uw tuin wordt aangepakt door onze vakbekwame hoveniers. Wilt u bovendien nieuwe plantenborders, een schutting, een trello of nieuwe wandverlichting laten installeren?

Kom dan eens in contact met ons veelzijdige hoveniersbedrijf. En vraag vandaag nog een offerte op maat op. Wij sturen u dan binnen enkele dagen meer informatie toe over onze prijsvoering, werkwijze(n) en mogelijkheden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van meer wellness in de tuin

Steeds meer mensen genieten van wellness onderdelen in de tuin. We realiseren tijdens een tuinontwerp alle juiste tuinonderdelen. Zoals bijvoorbeeld een buitendouche, buitenkeuken, veranda met jacuzzi, overkapping, pergola en verdiept terras. Laat uw tuin eens onder handen nemen door een expert en geniet van een hoge kwaliteit bij het realiseren van uw ideale tuin!

We stemmen het hele ontwerp natuurlijk tot in de puntjes met u af. Daarbij nemen wij alle gewenste aspecten mee zoals bijvoorbeeld uw persoonlijke smaak.

Meer weten? Lees hier alles over het opstellen van een 3D tuinontwerp.

Houten jacuzzi tuin laten plaatsen door De Biesbosch Gijsbers Groep

Kortom, wilt u ook een houten jacuzzi tuin laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep is een veelzijdig hoveniersbedrijf uit Dordrecht. We komen graag bij u langs in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Heeft u bovendien speciale tuinwensen voor ons in petto? Zoals in het bijzonder een houten jacuzzi tuin? Onze competente hoveniers realiseren het graag voor u.

Vraag daarom vandaag nog uw offerte op via de website. En vul dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. We sturen u dan een overzichtelijke offerte toe via de e-mail. Binnen enkele werkdagen heeft u alle kosten meteen inzichtelijk.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.