Uw hovenier sinds 1978

Ontwerp stadstuin

Een bijzonder ontwerp stadstuin laat u over aan de Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht! Onze ontwerper en hoveniers maken uw tuindromen waar. Ook met een relatief kleine oppervlakte kunnen wij een prachtige omgeving creëren waarin u zich helemaal thuis voelt. Ontdek de mogelijkheden en vraag gratis meer informatie aan!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een passie voor tuinen

De hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep hebben haart van en vóór groen. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen tot zijn recht komen in de nieuwe stadstuin. Goed om te benoemen is dat ons team u op elk vlak kan adviseren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over beplanting of verlichting? Stel deze dan aan ons! Tijdens een oriëntatie gesprek bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag met een tuinontwerp, zodat u een goed beeld hebt van de mogelijkheden. We nodigen u vervolgens graag opnieuw uit om het ontwerp te bespreken.

Realisatie en onderhoud

Als het ontwerp is goedgekeurd gaat ons team aan de slag. U bent tijdens het laatste gesprek geheel op de hoogte gebracht van de planning, het materiaal, de beplanting en wat er precies gaat gebeuren. Wij houden graag nauw contact met u. Heeft u tijdens de realisatie vragen aan onze hoveniers? Geen probleem! Ze staan voor u klaar.

Vandaag de dag heeft niet iedereen meer tijd om het periodieke onderhoud in de tuin zelf op te pakken. Dit kan de Biesbosch Gijsbers Groep voor u uit handen nemen. Door stelselmatig langs te komen blijft u tuin in de prachtige staat zoals hij destijds is opgeleverd. Vraag naar de onderhoudsopties!

Gratis informatie ontvangen

Heeft u interesse gekregen in een professioneel stadstuin ontwerp door de Biesbosch Gijsbers Groep? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier! We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Via Pinterest kunt u alvast inspiratie op doen. Volgt u ons al? Tot snel!

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.