Uw hovenier sinds 1978

Kleine tuin inspiratie

Kleine tuin inspiratie opdoen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het realiseren van uw ideale tuin. Daarbij houden we veel rekening met uw wensen en persoonlijke smaak. Voor een kleine tuin is de indeling essentieel. U wilt natuurlijk al het oppervlak optimaal benutten. Dan is een hovenier in de arm nemen een uitstekend idee. Wij delen uw tuin op in verschillende leefgebieden. Een deel om te loungen, een terras, voldoende ruimte voor berging en/of speelgedeelte en natuurlijk voldoende groen!

Wij houden bovendien rekening met de zichtlijnen, standplaatsen van uw bomen en planten, privacy en inkijk. Kortom, alles om uw kleine tuin op de juiste manier in te richten!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kleine tuin inspiratie opdoen bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Wij bieden u diverse inspiratiemogelijkheden aan op onze website. Zo ziet u op deze pagina de allernieuwste projecten die wij recent hebben aangelegd. Daarbij ziet u meteen welke kwaliteit wij leveren. Ook kunt u hier goed zien wat u zelf wel of niet wilt.

Naast onze tuinprojecten bieden wij hier ook ruimte om eens rond te kijken naar alle mogelijke tuinstijlen die mogelijk zijn in uw kleine tuin. Neem daarvoor eens een kijkje op de pagina ‘tuinstijlen.’ Ook in onze blog leest u meer over tuinaanleg, tuintrends en de verdere inrichting van uw tuin.

Tot slot vindt u op onze ‘inspiratiepagina’ alle recente foto’s van tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Daarbij worden sommige elementen tot in detail weergegeven.

Wilt u liever persoonlijk contact? Plan dan eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Hij maakt n.a.v. het eerste kennismakingsgesprek een tuintekening op maat. Ook ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden in de tuin.

Ga voor de beste kwaliteit in uw kleine tuin

Natuurlijk wilt u bij aanleg een goede projectbegeleiding. Maar ook de kwaliteit van het eindresultaat is van belang. Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep vindt u het alle twee. We zijn als organisatie lid van De tuinen van Appeltern en aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Eveneens beschikken we over de volgende certificaten: ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat. Daarmee tonen wij onze toegevoegde waarde aan.

Meer weten? Plan uw gratis afspraak eenvoudig in via deze pagina op onze website. Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om alle vragen te verduidelijken en u te voorzien van meer informatie voor het renoveren van uw kleine tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.