Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan kleine tuin

Een beplantingsplan kleine tuin laat u vanzelfsprekend maken door een specialist in groen. De Biesbosch Gijsbers Groep ontwerpt tuinen, legt deze aan en onderhoud ze ten slotte ook. Voor grote binnentuinen tot een kleine voortuin. Alles is mogelijk!

Waarom dan een beplantingsplan laten maken voor het ontwerp van een nieuwe voortuin? Juist door een specifiek plan op te stellen krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden, kosten en eventueel terugkomend onderhoud.

Gaat u voor een Ibiza stijl kleine tuin met fleurige en heerlijk ruikende bloemen? Of toch voor een rustgevende ‘zen’ mini-tuin inclusief kleine vijver? Van grote tot kleinere veranderingen; ontdek de mogelijkheden bij de Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een plan op maat

Binnen de aanleg of renovatie van een nieuwe voortuin kunt u oneindig veel kanten op. U kunt bijvoorbeeld de beplanting vervangen voor een eigen parkeerplaats, maar ook kunt u de huidige beplanting aanpassen om zo een geheel nieuwe weg in te slaan qua stijl!

Voor onze hoveniers is het geen probleem om deze voortuin te realiseren. We gaan als eerste met u in gesprek over uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld in de winter ook een groene voortuin? Of vindt u een bloemrijke omgeving erg belangrijk? Dit zijn enkele aspecten die terugkomen in het beplantingsplan voortuin. Vraag direct meer informatie aan.

ISO 9001 gecertificeerd

De Biesbosch Gijsbers Groep is in bezit van het zogenoemde ISO 9001 certificaat en VCA certificaat. Dit houdt in dat onze gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers altijd veilig en volgens de belangrijkste normen in de branche hun werk uitvoeren!

Beplantingsplan kleine tuin aanvragen

Wilt u gratis meer informatie ontvangen omdat u een nieuwe voortuin wilt realiseren? Vraag direct een offerte op via de onderstaande knop! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Blijf op de hoogte van onze nieuwste projecten via onze Instagram!

Direct een vraag stellen

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht. 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.