Uw hovenier sinds 1978

3D tuin tekenen

Wilt u graag een 3D tuin tekenen door een specialist op het gebied van groen? De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar! Naast een duidelijk 2D-ontwerp kunt u uw droomtuin bekijken in 3D. Samen met u gaan we in gesprek over uw wensen. Houdt u van een moderne, landelijke of thema tuin? Er is ontzettend veel mogelijk. Ook als u een kleinere tuin heeft. Onze gediplomeerde hoveniers kunnen u voorzien van advies op maat. Realiseer uw droomtuin nu bij de Biesbosch Gijsbers Groep.

Een echte belevenis creëren in uit tuin. Dat is waar we voor gaan. Sinds 1978 zijn wij actief in Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant om nieuwe tuinen te realiseren, onderhoud uit te voeren en groen- en boomprojecten te verzorgen. Samengevat kunt u al uw groenvoorziening bij ons onderbrengen. Van A tot Z geregeld.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Fases tot een prachtige tuin

Een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen is een proces van 3 fases bij Biesbosch Gijsbers Groep. Als eerste starten we met het ontwerp. Dit is bijvoorbeeld een 3D tuin tekenen, naar aanleiding van de wensen uit ons gesprek. Het verschil met het 2D-ontwerp is dat we nieuwe technieken kunnen gebruiken. Elementen als lichtinval maar ook tuindiepte worden beter zichtbaar. Waar u bij de 2D-tekening misschien nog twijfelde, wordt in de 3D-tekening duidelijk. Dat is het grote voordeel!

Na het maken van de definitieve keuze over het ontwerp beginnen we met de aanleg van uw droomtuin. Uiteraard nemen we u mee in het gehele proces. Ook kunt u er vanuit gaan dat we tijdens het proces van aanleg onszelf de vragen blijven stellen of de tuin voldoet aan uw wensen tijdens de 3D-tekening. Onze hoveniers hebben een groot groen hart en samen met hun groene vingers weten ze uw tuin om te toveren tot iets ontzettend moois. Ook voor thema tuinen kunt u contact met ons opnemen! Denk aan een wellness tuin of Japanse tuin.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u graag uw tuin tot leven laten komen door middel van een 3D tekening op maat? Wij geven u graag meer informatie over een 3D tekening via een vrijblijvende offerte. Geef hier alvast uw wensen aan! Wij hopen snel met u in contact te komen. Doe alvast wat inspiratie op via onze social media kanalen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.