Uw hovenier sinds 1978

Water zakt niet in de grond

Water zakt niet in de grond in de tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het laten wegebben van het regenwater. Elke grote regenbui kan er voor zorgen dat uw tuin overloopt en de drainage in uw tuin het niet aan kan. Voorkom wateroverlast dankzij de tips van onze hoveniers.

Oplossingen voor een betere drainage is een goede balans vinden tussen tegels en groen in de tuin. Vanzelfsprekend hoeft u niet al uw tegels te verwijderen, maar dankzij groene elementen zakt het water sneller. Ook kunt u uw tegelpaden vervangen voor grind- of schorspaden. Liever wel betegeling in de tuin? Verwerk afvoergoten om het overschot aan water op te vangen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vakbekwame hoveniers

Een nieuwe tuin laten ontwerpen met betere drainage? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt iedere dag weer uw tuinwensen mogelijk door de krachten binnen het bedrijf te bundelen. Zo komen we tot mooie tuincreaties! We zijn vooral acties binnen de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Als gecertificeerd hoveniersbedrijf blijven we kritisch op het werk en onderhoud dat wij leveren aan onze klanten. Dankzij onze ISO 9001 certificering laten we zien dat we zijn getoetst aan de voorgestelde kwaliteitseisen binnen de branche. Dit geeft u als klant het vertrouwen dat we onze hovenierswerkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Boomverzorging

Bomen en beplanting zorgen er voor dat het water in uw tuin beter wegebt. Wist u dat de Biesbosch Gijsbers Groep ook speciale boomverzorging kan uitvoeren? Denk hierbij aan het frezen, rooien en snoeien. Alles voor een gezonde groene omgeving. Wist u dat bomen veel water opnemen? Mede om deze reden is het belangrijk om de gezondheid van uw bomen in de gaten te houden. Bij twijfel; bel ons even!

Water zakt niet in de grond

Wateroverlast is iets wat u graag snel heeft opgelost. Bel met de Biesbosch Gijsbers Groep en ontvang snel een oplossing op maat. We komen graag even langs om de situatie te bekijken. Maak een afspraak met ons!

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.