Uw hovenier sinds 1978

Vijveraanleg

Bent u op zoek naar een partij voor vijveraanleg? De vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u graag uit de brand. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van een nieuwe vijver. Zoals gewenste omvang, een goed irrigatiesysteem, waterzuivering, voldoende zuurstof, verlichting. Daarbij adviseren wij u ook graag over de juiste vissoorten in de vijver. Zo heeft u binnen de kortste keren niet alleen een vijver die mooi is, maar ook één die goed functioneert.

Wij ontruimen een deel van uw tuin om plaatst te maken voor de nieuwe vijver. En plaatsen deze in uw tuin. Wat uw wensen voor een nieuwe vijver ook zijn, De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder. Bent u benieuwd naar onze prijzen voor vijveraanleg? Vul ons formulier in voor een voorstel op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinontwerp en tuinaanleg

Vijveraanleg is een specialistische dienst, wat wij graag voor u verzorgen. Het liefst in samenhang met een nieuw tuinontwerp. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een tuinontwerper in dienst die u een passend voorstel kan doen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van vijverplanten, beplanting, grind of gras. Of wilt u een moderne vijver in de muur? Of een natuurlijke watergang met een waterval? Wat uw wensen ook zijn, wij nemen ze mee in een goed ontwerp. Zo kunt u de komende jaren optimaal genieten van een vijver, die volledig bij u past!

De Biesbosch Gijsbers Groep

Wij zijn een breed inzetbaar hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Al sinds 1978 voeren wij tuinprojecten uit bij mensen thuis. Daarbij hebben we een opgebouwde expertise van meer dan 30 jaar. Wij bieden u een uitstekende nazorg na de uitvoering van uw project. Onze hoveniers zijn zeer vakkundig en bezitten een geldig VCA-diploma. Daarmee kunnen wij niet alleen veilig werken, maar garanderen wij ook een professioneel resultaat.

Vijveraanleg: prijs op maat

Wilt u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelen voor vijveraanleg? Wij doen u graag een passend voorstel. Vul ons formulier in voor een prijs op maat:

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.