Uw hovenier sinds 1978

Tuintegels laten reinigen

Uw tuintegels laten reinigen door een professionele hovenier? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het reinigen van tuintegels snel mogelijk. We gebruiken daarvoor onze Terraza MC borsteltechniek die binnen aanzienlijke tijd uw tegels er weer als nieuw uit laat zien. We besparen u daarmee veel handwerk, de machine voegt de tuintegels namelijk ook meteen met zand. Dat maakt deze investering meer dan de moeite waard.

Wilt u uw tuin ook effectief laten reinigen door de vakmensen van ons veelzijdige hoveniersbedrijf? Geef uw verzoek voor terrasreiniging dan vandaag nog aan ons door. Dat doet u door bijvoorbeeld dit online formulier in te vullen. Wij sturen u dan binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte toe via de e-mail met een prijs op maat.

Wenst u toch liever eerst persoonlijk contact? Stuur ons een mailtje via de e-mail: info@debiesboschgijsbersgroep.nl of bel meteen met 078 – 61 65 792 om een medewerker te spreken. We horen graag van u.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Grondig tuinonderhoud bij De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep staat iedere werkdag met veel plezier voor u klaar om werkzaamheden in en rondom de tuin over te nemen. Daarbij voeren wij het hele jaar diverse tuinopdrachten uit. Naast tuinontwerp en tuinaanleg, helpen we u bij het onderhouden van uw tuin.

Een mooie, verzorgde aanblik hoort daarbij. Wanneer uw tuintegels de nodige weersomstandigheden hebben meegemaakt, kunnen ze van kleur veranderen. Zwarte roetdeeltjes dalen mee de met de wind of regen, groene aanslag vormt zich en ongewenst onkruid groeit tussen de voegen. Wij zorgen ervoor dat al het vuil van uw tegels binnen enkele uren wordt verwijderd. Zo lijkt uw tuin weer als nieuw!

Tuintegels laten reinigen door een vakman

Laat ons u positief verassen met onze borsteltechniek voor uw tuin. Uw tuintegels worden niet alleen grondig gereinigd, maar ook meteen gevoegd. En het mooie is: de borsteltechniek zorgt niet voor schade aan uw tegels. Moeiteloos onkruid, mos en groene aanslag laten verwijderen? Schakel ons vandaag nog in en ontvang binnen enkele dagen een persoonlijke aanbieding via de e-mail voor het reinigen van uw tuintegels.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.