Uw hovenier sinds 1978

Tuinproblemen

Tuinproblemen zijn verleden tijd dankzij de duurzame oplossingen van de Biesbosch Gijsbers Groep. Onze hoveniers kijken bij het tuinontwerp altijd naar mogelijke probleemsituaties en zullen deze op goede wijze oplossen. Heeft u nu tuinproblemen? Neem contact met ons op! Dankzij ons vakbekwame personeel kunnen wij u altijd voorzien van passend advies.

Een van de belangrijkste punten van onze dienstverlening is de wijze van communicatie met de klant. Dit vinden wij erg belangrijk! Tijdens iedere tuinklus hebben wij aandacht voor uw wensen en behoeften.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kennis van zake

Vakmanschap maakt het mogelijk om tuinaanleg, onderhoud, tuinprojecten en boomverzorging tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Vanzelfsprekend houden we altijd rekening met de geldende veiligheidseisen binnen de branche. U kunt uit gaan van de Biesbosch Gijsbers Groep als vertrouwd hoveniersbedrijf.

De kwaliteit van het werk dat wordt geleverd door onze hoveniers wordt bevestigd voor de ISO 9001 certificering. Dit houdt in dat er is getoetst dat wij aan de voorgestelde eisen voldoen. Ten tweede stimuleert de Biesbosch Gijsbers Groep het C02-neutraal werken om zo de uitstoot zo laag mogelijk te houden. Op onze website vindt u meer informatie over onze certificeringen.

Renovatie van uw tuin

Kies u ervoor om uw huidige tuin te laten renoveren? Wij komen graag langs om de eventuele tuinproblemen te kunnen identificeren. Tot in de kleinste details!  Samen met u komen we tot de beste ontwerpen voor uw voor- en achtertuin. Of u nu wat meer onderhoudsvrije onderdelen wilt, of een andere sfeer wil creëren. Het kan allemaal!

Vrijblijvend informatie aanvragen

Plan nu een gratis advies gesprek in bij de Biesbosch Gijsbers Groep. We komen graag bij u langs of kunnen u vrijblijvend meer informatie toesturen. We hopen snel met u in contact te komen! Bekijk alvast wat inspiratiemateriaal via Pinterest.

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.