Uw hovenier sinds 1978

Tuinberging op maat

Niet iedereen heeft beschikking tot extra opslagruimte in de tuin. Veel mensen missen een extra schuurtje of bergingshok. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep zorgen wij er altijd voor dat uw nieuwe tuinberging op maat wordt gerealiseerd. Zo haalt u natuurlijk het meeste uit de beschikbare ruimte in uw tuin die is vrijgemaakt voor opslag en berging.

Hoe uw nieuwe tuinberging eruit komt te zien is geheel aan u. Wij kunnen een klein (houten) schuurtje plaatsen voor al uw tuingereedschappen. Ook zijn grotere varianten van berging mogelijk. Ook het plaatsen van een extra tuinkamer, met glazen ramen en/of deuren is uit te besteden aan De Biesbosch Gijsbers Groep. Zo wordt uw tuin de ideale opslagplek voor al uw extra spullen!

Wilt u snel meer te weten komen over tuinberging op maat? Aarzel dan niet en kom persoonlijk met ons in contact. Dat doet u door dit formulier op onze website in te vullen. Wij sturen u dan meer informatie toe over onze werkwijze, uw opties en de uiteindelijke kosten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw tuin efficiënt inrichten doet u zo

Onze tuinontwerper denkt graag met u mee over de beste indeling voor uw tuin. Daarbij komt zijn jarenlange ervaring, veel productkennis en ontwerpvaardigheden goed van pas. Wanneer u naast een tuinberging ook meer onderdelen van uw tuin wilt wijzigen, komt een gedegen tuinontwerp goed van pas. Wij realiseren uw tuinontwerp in 2D of 3D. Met een driedimensionaal ontwerp krijgt u bovendien een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin op de computer. Zo ziet u nog beter de nieuwe indeling, zichtlijnen en de nieuwe tuinonderdelen.

Ook bij het realiseren van een tuinberging – tonen wij in een 3D tuinontwerp – van tevoren precies hoe uw nieuwe berging eruit komt te zien. Eveneens ziet u veel duidelijker hoe groot de tuinberging is, welke materialen er worden gebruikt en hoe de berging in uw tuin staat. Dat maakt de keuze voor een ontwerp op maat nog eenvoudiger. Wilt u meer te weten komen over een tuinontwerp op maat? Kijk dan op deze pagina van onze website.

Tuinberging op maat nu aanvragen

Geniet ook van meer opbergruimte én laat ons u verder helpen met tuinberging op maat. We zorgen voor een prettige berging, waarin u al uw tuinspullen kwijt kan. Ook berging voor fietsen, containers en afvalbakken is mogelijk.

Geef uw wensen voor tuinberging op maat vandaag nog aan ons door en vul dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt dan binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie via de e-mail van onze tuinontwerper, met meer uitleg over onze werkwijze, de kosten en de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.