Uw hovenier sinds 1978

Tuin egaliseren prijs

Bent u op zoek naar de beste tuin egaliseren prijs? Om verschillende aanbieders te vergelijken is het handig als u snel inzicht heeft in de prijs voor het egaliseren van uw tuin. Het is bij ons niet alleen mogelijk om uw achtertuin te egaliseren, maar we pakken direct uw voortuin, zijtuin of oprit mee. Ook leveren we de juiste hoeveelheid zand en funderingsmaterialen. 

Kortom: voor het egaliseren van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. We deponeren onder andere zand of grondzakken op uw terrein, die eveneens de juiste soort zand (of grond) bevatten voor de bodem van uw tuin. Onze hoveniers beschikken daarnaast over handige machines en gereedschappen om de bodem te egaliseren. Vervolgens is het mogelijk om bijvoorbeeld terrasbestrating, plantenborders, grasmatten, looppaden of bijgebouwen zoals een tuinhuisje te plaatsen.

Eveneens voor het ophogen van uw tuin zijn wij een geschikte partner. Vraag daarom eens naar de mogelijkheden voor het ophogen van uw tuin via het contactformulier op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Creëer uw ideale tuin met De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij werken al tientallen jaren dagelijks aan de mooiste projecten. Van het aanleggen van een kindervriendelijke stadstuin, tot een prachtig dakterrastuin.

Liever een traditionele tuin met veel levendigheid én bestrating realiseren? Wij leggen de mooiste tuinstijlen aan, waaronder moderne,- landelijke,- natuurlijke- en romantische tuinen. Eveneens invloeden uit Oosterse,- Engelse,- en Franse tuinen maken we mogelijk.

Onze tuinontwerper heeft daardoor jarenlange ervaring opgedaan bij het ontwerpen van diverse droomtuinen. Hij kiest weliswaar voor duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit, maar draagt tevens zorg voor een probleemloze uitvoering. En dat ziet u terug in het eindresultaat tijdens de oplevering. Ook voor kleinere diensten zoals tuin egaliseren prijs, helpen we bij verder.

Tuin egaliseren prijs opvragen

Vraag vandaag nog een tuin egaliseren prijs op. Wij doen u dan een passend voorstel die aansluit op uw wensen en behoeften. Natuurlijk is iedere bodem anders, het kan voorkomen dat we eerst even een kijkje nemen in uw tuin om uw bodem te inspecteren. Vervolgens volgt de offerte vanzelf.

Meer weten over het laten egaliseren van uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt het egaliseren van uw tuin namelijk als aparte dienst aan. Kiest u tevens voor om uw tuin te egaliseren als onderdeel van een tuinrenovatie? Dan zult u profiteren van aantrekkelijke voordelen.

Vraag daarvoor eens een prijs op maat op. Tot slot is het mogelijk om met een medewerker in contact te komen. Bel zoals gezegd met 078 – 61 65 792 om advies te vragen aan een medewerker.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.