Uw hovenier sinds 1978

Terras laten reinigen

Snel uw terras laten reinigen door een expert? De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbaar hoveniersbedrijf die het reinigingswerk voor u uit handen neemt. Dankzij onze Terraza MC borsteltechniek is uw terras binnen de kortste keren grondig gereinigd. We verwijderen niet alleen groene aanslag, maar ook onkruid en mos, wat zich snel vormt op de tegels. Dankzij de borsteltechniek wordt na het reinigen ook de voegen automatisch weer aangevuld met zand. Daardoor is het werk veel sneller uitgevoerd, dan wanneer u het zelf met de hand moet reinigen en/of voegen.

Wilt u ook gebruik maken van onze speciale borsteltechniek voor uw terras of oprit? Laat De Biesbosch Gijsbers Groep uw terras professioneel reinigen. En ontdek vandaag welke voordelige prijs we u aanbieden. Vraag meteen uw prijs op voor terras laten reinigen via het informatieformulier op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw terrastegels lijken snel weer als nieuw!

Uw tegels zijn weer als nieuw, wanneer u ze laat reinigen door De Biesbosch Gijsbers Groep. We sturen een vakbekwame hovenier naar u toe met de speciale Terraza MC borstelmachine. Na een aantal uur zien uw tegels er weer als nieuw uit. Zelfs de tegels die al meer dan 20 jaar niet meer zijn onderhouden, lijken aanzienlijk snel weer als nieuw!

Naast terrastegels reinigen we ook uw oprittegels, looppaden en voortuintegels. Is er een tegel kapot? Dan kunnen we die ook meteen voor u vervangen. Eventueel aangevuld met extra verlichtingsmogelijkheden, een border of watergoot. Voor meer informatie over tuinaanleg, verwijzen we u graag door naar de informatiepagina op onze website.

Terras laten reinigen bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Uw terras laten reinigen door onze vakbekwame hoveniers? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag verder. Geef uw opdracht door via dit online formulier en wij sturen u een vrijblijvende aanbieding voor onze dienst ‘Terraza MC borsteltechniek,’ gewoon via de e-mail.

Liever eerst persoonlijk advies opvragen over het laten reinigen van uw terrastegels? Stuur dan een mailtje naar info@debiesboschgijsbersgroep.nl.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.