Uw hovenier sinds 1978

Spa in de tuin

Een spa in de tuin is eenvoudig te realiseren met de hulp van De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij zijn namelijk expert in het renoveren van tuinen. Aan de ene kant helpen wij u snel op weg met een bijpassend tuinontwerp, inclusief spa in de tuin. En aan de andere kant verzorgen we de beplanting, bestrating, aankleding en plaatsen we de juiste tuinonderdelen, waaronder een hottub. Zo kunt u optimaal ontspannen na een drukke dag op het werk, in het weekend of om in bij te kletsen met uw partner of kinderen. Een spa in de tuin is perfect als solo-activiteit of met andere mensen. Bovendien is het een extra aanvulling op de tuin: de tuin wordt er interactiever door.

Ook een design spa laten plaatsen in uw tuin als onderdeel van een nieuwe tuin? We helpen u met veel plezier verder. Bij ons geniet van u een aantrekkelijk tarief, uitstekend resultaat én een goede nazorg. Vraag eens een offerte bij ons op of maak uw gratis afspraak met onze tuinontwerp.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Relaxmomenten, gewoon in eigen tuin!

Een buitenspa is een goede aanvulling op uw woongenot. Met een buitenspa geniet u van een heerlijk relaxmomentje, in de privésfeer van uw eigen tuin. U bepaalt zelf wie er toegang heeft tot uw spa, waardoor u geniet van alle luxe dat een wellness bubbelbad u te bieden heeft. De Biesbosch Gijsbers Groep verzorgt het opvragen van alle opties van spa’s die wij kunnen plaatsen in uw tuin. Wij letten daarbij op het budget, omvang van uw tuin, instapruimte en veiligheid. Een optie is bijvoorbeeld om er een houten overkapping naast te plaatsen, voor schaduw of voldoende privacy.

Uw tuin omtoveren tot wellness tuin? Breidt uw tuin uit met o.a. een zwembad, loungestoelen, buitendouche, jacuzzi of sauna. Natuurlijk aangevuld met rustige beplanting, sfeervolle verlichting en een avondterras. Wij maken een ontwerp op maat voor uw wellness tuin, zodat u snel de mogelijkheden inzichtelijk heeft.

Spa in de tuin: gratis adviesgesprek of offerte op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en onze opties met u door te nemen. De Biesbosch Gijsbers Groep is expert in het ontwerpen, renoveren en aanleggen van échte droomtuinen. Klein of groot. Sober of exclusief. Uw wensen staan centraal in het nieuwe ontwerp. Plan vandaag uw gratis adviesgesprek of vraag eens naar onze prijsvoering.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.