Uw hovenier sinds 1978

Omheining tuin

Een omheining tuin aan laten leggen? Er is veel verschil tussen de verschillende typen omheiningen. Wenst u een prachtig groen aanzicht? Dan zijn groene hagen geschikt als schutting of erfafscheiding. Sommige groene hagen verliezen hun groene blad zelfs niet in de winter, waardoor ze eenvoudig te onderhouden zijn en het hele jaar prachtig ogen. Andere hagen verkleuren juist wel en laten het blad wel vallen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij de keuze naar het juiste type omheining voor uw tuin. We plaatsen o.a. schuttingen (gemaakt van diverse houtsoorten, beton of een combinatie hiervan), poorten, hekwerk, schuttingen met gaas en groene hagen.  

Welk type omheining past er bij u? En wat kost zo’n omheining dan precies? We geven graag toelichting en inzicht in de kosten in een gratis adviesgesprek. Plan deze nu in op een dag naar keuze via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Baken uw terrein af met een stevig erfafscheiding voor uw tuin

Met een omheining houdt u uw voortuin, achtertuin, zij tuin of oprit privé. U bepaalt immers zelf wie toegang krijgt tot uw terrein. Er zijn verschillende soorten hekwerken verkrijgbaar. Omdat het aanbod zeer uitlopend is, kijken we graag samen met u naar uw opties. De toelaatbaarheid van uw budget speelt namelijk ook een rol in het mogelijk maken van de opties. Dat doet onze tuinontwerper in een gratis adviesgesprek bij u thuis.

Eveneens een omheining plaatsen bij uw toegangsbrug of op uw vlonder? Vanzelfsprekend verzorgen we deze werkzaamheden met veel nauwkeurigheid. Ontdek de veelzijdigheid van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw hoveniersbedrijf. En plan vandaag nog uw gratis afspraak.

Wat kost een schutting of omheining tuin?

Onze calculatie afdeling rekent de kosten van uw ideale type omheining voor u uit. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Wilt u ook zo’n gratis offerte voor ‘omheining tuin’ bij ons aanvragen? Vul dan dit formulier in en u ontvangt binnen een week een offerte in uw e-mail inbox.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.