Uw hovenier sinds 1978

Heraanleg tuin

Uw tuin opnieuw aanleggen? Op dezelfde manier of wilt u eens wat anders? Wij helpen u met veel plezier verder. Wij zijn De Biesbosch Gijsbers Groep. Een hecht hoveniersbedrijf met een groot werkgebied in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. We voeren al meer dan 30 jaar tuinrenovaties uit voor talloze klanten.

Wij vinden het prettig om u in alle fasen van tuinrealisatie te helpen. Ook wanneer u zich nog in de oriëntatiefase bevindt. Hiervoor hebben wij een speciale pagina op onze website ingericht waar u zich in kunt lezen over de mogelijkheden voor uw tuin. Bekijk de pagina hier.

Bent u al verder en bent u specifiek opzoek naar een deskundige hovenier? Wij doen u graag een voorstel op maat voor het heraanleggen van uw tuin. U kunt via de website nu snel een offerte opvragen. Vul daarbij de afmetingen in van de tuin en stuur eventueel foto’s mee ter illustratie.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Daarom kiest u voor De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft diepgaande kennis over boomverzorging en tuinaanleg. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en in het bezit van een VCA-diploma. Wij adviseren u dan ook uitgebreid over materiaalkeuzes, plant- en boomsoorten en de beste verzorgingstechnieken. Dat begint al in de oriëntatiefase en loopt door tot bij de nazorg. Heeft u tussentijds een dringende vraag? Of wilt u iets toevoegen aan uw tuin? U ontvangt een vaste contactpersoon die u verder helpt en altijd de opties met u doorneemt.

Wij leveren hoogwaardige tuinen op, waarvan u nog tientallen jaren geniet! Een tuin wordt immers met de jaren alleen maar mooier. Liever een hovenier die het onderhoud ook uit handen neemt? De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar.

Heraanleg tuin

Kom met ons in contact om de heraanleg van uw tuin uit handen te geven. Wij informeren u over de mogelijkheden, de totale kosten en plannen de opdracht voor u in. Geef uw opdracht door via onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.