Uw hovenier sinds 1978

Coniferen verwijderen kosten

Wanneer u op zoek bent naar een professionele hovenier om coniferen verwijderen kosten inzichtelijk te maken, bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij hebben professionele boomverzorgers in dienst die uw coniferen op een veilige wijze kunnen verwijderen. Tevens bieden wij u de optie om vrijblijvend een offerte op te vragen via de website.

Vink de optie: ‘iets anders’ aan en vermeld in het bericht dat u de coniferen wilt verwijderen. Wij zenden u dan zo snel mogelijk een passende offerte toe. Gewoon via de e-mail of indien gewenst via de post. De Biesbosch Gijsbers Groep is een deskundig hoveniersbedrijf die opereert in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Wij realiseren al sinds 1978 prachtige tuinen op maat. Ook bij het verwijderen van tuinbeplanting zoals coniferen, zijn wij de juiste partij.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor tuinen

Onze passie voor tuinen komt uit ons verleden. Wij zijn vele jaren actief geweest als tuincentrum en hoveniersbedrijf in één. Om echter nóg beter ons werk uit te voeren, hebben wij het tuincentrum gesloten en zijn we verder gegaan als hoveniersbedrijf. Dat geeft ons immers voldoende tijd om onze dienstverlening beter op uw wensen af te sluiten. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder met tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Tevens is een deel van ons personeel gediplomeerd als European Tree Worker, zodat wij ook boomverzorging onder onze hoede kunnen nemen.

Wij realiseren praktische, onderhoudsarme, kindvriendelijke, luxueuze en stadstuinen. Altijd met het oog op kwaliteit. Ontdek onze dienstverlening eens voor uzelf.

Unieke planten en mogelijkheden

Wilt u uw coniferen verwijderen en een ander soort beplanting terug laten plaatsen? Wij adviseren u graag over de juiste plantsoorten voor uw tuin. Iedere tuin is anders; ‘zoveel mensen, zoveel wensen.’ Wij personaliseren onze mogelijkheden graag voor u. Zo kunt u optimaal genieten van het resultaat. Wilt u meer van uw tuin laten verwijderen en wellicht opnieuw aanleggen? Wij verzorgen u graag van een deskundig tuinontwerp. Kom met ons in contact voor de verschillende opties die wij u kunnen bieden.

Coniferen verwijderen kosten

De kosten voor het laten verwijderen van uw coniferen, zijn afhankelijk van de grootte van de plant, omvang en bereikbaarheid. Liever vooraf precies weten waar u aan toe bent? Vul dan ons formulier in. Wij zenden u dan een passende offerte toe. Selecteer de optie: ‘iets anders’ en vul in het berichtveld uw wensen in.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.