Uw hovenier sinds 1978

Coniferen laten verwijderen

Wilt u graag uw coniferen laten verwijderen? De boomexperts van De Biesbosch Gijsbers Groep nemen deze klus graag uit handen. Het weghalen van deze plant kan soms erg moeilijk zijn, omdat de plant erg wortelt in de grond. Goed om te benoemen is dat we de coniferen na het verwijderen ook afvoeren.

Ons deskundige hoveniersbedrijf vertelt u graag meer over het proces en uiteraard ook de kosten. Wilt u direct een kostenoverzicht ontvangen? Vul ons online formulier in. Vink hierbij de optie: ‘Iets anders’ in. Tot slot geeft u in het berichtenveld aan dat het gaat om het verwijderen van coniferen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kennis en materiaal

Zoals eerder benoemd is het verwijderen van diepgewortelde planten een lastige klus. Men probeert vaak zelf al om de plant weg te halen, en komt er vervolgens tijdens de klus achter dat het niet volgens plan verloopt. Voorkom lastige situaties en schakel een expert in! Onze hoveniers hebben een groen hart, en zullen u dan ook van passend advies voorzien.

Wilt u de coniferen vervangen voor nieuwe beplanting, maar weet u nog niet welke planten u graag wilt gebruiken? Vraag de hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep om een beplantingsadvies op maat. Er hoeven namelijk geen drastische veranderingen plaats te vinden om uw voor- of achtertuin van een nieuwe look en feel te voorzien.

Tuinonderhoud

Vanzelfsprekend is ons bedrijf niet alleen maar in te schakelen voor coniferen laten verwijderen of voor het ontwerp van een nieuwe tuin. Bij de Biesbosch Gijsbers Groep is alles van A tot Z geregeld. Daarom kunt u bij ons uw groen onderbrengen! Dit houdt in dat wij periodiek onderhoud uitvoeren. Geen groene vingers? Geen probleem! Schakel ons nu in. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de kosten voor het verwijderen van uw coniferen? Stel uw vraag via het onderstaande formulier of vraag hier direct een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.