Uw hovenier sinds 1978

Blokhut laten plaatsen

Een nieuwe blokhut laten plaatsen bij De Biesbosch Gijsbers Groep? Natuurlijk helpen we u graag verder bij het laten plaatsen van een blokhut of tuinhuis op uw terrein. Een blokhut is een handige extra leefruimte in de tuin. Sommige mensen gebruiken een tuinhuis als extra werkruimte, sportruimte of hobbyruimte. Ook worden blokhutten vaak als speelruimte voor de kinderen gebruikt. Of een blokhut in uw achtertuin past én hoe de blokhut er vervolgens uit komt te zien, is geheel afhankelijk van uw wensen. Onze tuinontwerper kijkt graag met u naar de beste manieren om een blokhut in uw tuin te laten plaatsen. Ook elementen zoals uitstraling, materiaalkeuzes, kleuren en inrichting worden besproken.

Wilt u meer te weten komen over het deskundig plaatsen van een blokhut in uw (achter)tuin? Of wenst u dat onze tuinontwerper de plannen voor u uitwerkt in een mooi 2D of 3D-ontwerp? Kom dan snel met ons in contact door dit formulier op de website in te vullen. We sturen u dan meer informatie over de mogelijkheden, de tarieven en onze werkwijze toe.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ja, ik wil een blokhut laten plaatsen

Het plaatsen van een blokhut gebeurt altijd op deskundige wijze. Daarbij is het vaak noodzakelijk dat wij de blokhut op maat opbouwen en/of plaatsen. Om u veel denk- en rekenwerk te besparen, nemen we deze factoren graag uit handen. Onze hoveniers en tuinontwerper werken zeer vakkundig, zodat veelvoorkomende aanlegfouten worden voorkomen. Ook denken we na over andere noodzakelijke factoren zoals een goede afwatering, trappen of terrastegels, veiligheidshekwerk en verlichting.

Ook de verdere indeling of inrichting van uw tuin is uit te besteden aan hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. We leggen tuinborders aan, voorzien u van een deskundig beplantingsadvies en helpen u bij het realiseren van onder andere: damwanden, pergola’s, tuinhuizen, schuttingen, terrassen, gazons, vijvers en waterpartijen, buitenkeukens, vlonders en nog veel meer! Kijk voor meer informatie over tuinaanleg eens op deze pagina van onze site.

Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep

Geef het plaatsen van een blokhut uit handen om aanlegfouten te voorkomen! Onze gediplomeerde hoveniers weten precies hoe ze een blokhut op maat moeten plaatsen. U heeft daarbij ruime keuze uit beschikbare materialen, glaswerk, aankleding en inrichting. Vul vandaag nog dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep om snel met ons in contact te komen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.