Uw hovenier sinds 1978

Bestrating laten reinigen

Uw bestrating laten reinigen? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep reinigen uw bestrating binnen een aantal uur. Dat doen we met onze speciale Terrazza MC. Daarmee wordt vergroening en ongewenst onkruid van uw terras of verharding verwijderd. Zelfs bij de tegels die al meer dan 20 jaar niet meer zijn onderhouden. Kortom, met onze speciale techniek zien uw tuintegels er binnen aanzienlijk tijd weer als nieuw uit!

Wenst u ook meer te weten te komen over ‘bestrating laten reinigen?’ Vraag deze borsteltechniek dan aan via onze website door dit online formulier in te vullen en door het vakje ‘iets anders’ aan te vinken.

We sturen u dan een gratis offerte toe én u ontdekt meer informatie over het laten reinigen van uw terrastegels en tuinbestrating.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Terrazza MC borsteltechniek

Het mooie van de Terrazza MC borsteltechniek is dat wij alle vormen van bestrating reinigen zonder enige beschadigingen te veroorzaken. Eveneens worden er geen chemicaliën gebruikt om het terras, stoep of oprit tegels te reinigen. Tijdens het reinigen worden ook de voegen weer opgevuld. De machine drukt het zand namelijk ook de voeg in. Op het einde hoeven wij nog enkel nog het overtollige zand op te vegen.

Deze borsteltechniek is ideaal om bijvoorbeeld mos, onkruid, korstmossen en groene aanslag te verwijderen. De Biesbosch Gijsbers Groep is als hoveniersbedrijf ISO-9001 en VCA-gecertificeerd en biedt tijdens het reinigen van de borsteltechniek een hoogwaardige kwaliteit en afwerking.

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op onze website.

Bestrating laten reinigen door De Biesbosch Gijsbers Groep

We helpen u graag met ‘bestrating laten reinigen’. Wanneer interesse heeft in het effectief en snel laten reinigen van uw tuinbestrating, staan onze hoveniers voor u klaar.

Wilt u vooraf graag inzicht in de totale kosten van het reinigen van uw bestrating?

Vul dan dit formulier voor een vrijblijvende offerte op maat. U ontvangt binnen enkele dagen dan een prijs via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.