Uw hovenier sinds 1978

Achtertuin renoveren

Bij achtertuin renoveren komt veel vakkennis kijken. Naast het uitdenken van de nieuwe lay-out en indeling van uw achtertuin, moet u ook nadenken over de juiste sfeer, tuinplanten, zichtlijnen en alle gewenste tuinonderdelen. Daarnaast komt er veel rekenwerk bij kijken. Alle formaten moeten kloppen en u moet het budget goed in de gaten houden. Bovendien moet u investeren in nieuw gereedschap en machines om de hele achtertuin te renoveren.

Dat is waarom veel mensen kiezen voor het inhuren van een professional. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een hecht team van ervaren hoveniers en boomverzorgers. Zij nemen al het reken- en denkwerk van u over. En verzorgen daarbij een probleemloze aanleg.

De Biesbosch Gijsbers Groep levert dankzij de certificeringen ISO-9001, VCA en de CO2-Prestatieladder (niveau 4), een uitmuntende kwaliteit. Ontdekken wat een achtertuin renoveren nu precies kost? Laat onze tuinontwerper uw prijs uitrekenen.

En laat hier uw gegevens achter om binnen enkele werkdagen snel een prijsindicatie te ontvangen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ook uw achtertuin succesvol renoveren?

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel plezier verder met tuinaanleg en zorgt voor een succesvolle renovatie. Daarvoor gaan we eerst met u in overleg. Bij zo’n adviesgesprek, komen we namelijk achter uw wensen, ideeën en behoeftes. Ook zorgen we ervoor dat de nieuwe tuin bij uw gezinssamenstelling past. Zo is er voor iedereen wel iets te beleven in de tuin.

Er zijn allerlei tuinonderdelen mogelijk; van een design overkapping tot een zwemvijver. Luxe buitenterrassen, zonnedoeken, pergola’s, gazebo, zitkuilen, speeltoestellen, buitenkeukens, afwatering, irrigatiesysteem. Navigeer eens naar onze projectenpagina om de recent aangelegde achtertuinen te ervaren.

Ontdek binnen enkele werkdagen de kosten voor uw project

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft passie voor tuinen. Met een achtergrond als tuincentrum, beschikken wij over veel groenkennis. En zorgen we altijd voor een bloeiende tuin, met veel samenhang tussen de gekozen tuinplanten, bomen, bloemen, siergrassen en bodembedekkers.

Wenst u dat ook? Kom dan vrijblijvend met ons in contact via het contactformulier op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.