Onderhoudsarme tuin met speciale overkapping | Rhoon

Onderhoudsarme tuin in Rhoon, gerealiseerd door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Eind 2017 is deze schitterende tuin aangelegd. We hebben hierbij een speciale overkapping gemaakt die bovendien voldoende privacy biedt. De bewoners wensten een tuin zonder beplanting. Daarom hebben we een passend tuinontwerp gemaakt door gebruik te maken van tegels, vlonders en een prachtige overkapping. 

Onderhoudsarme tuin inclusief damwand voor vlonder

Onze vakmannen hebben een damwand in deze onderhoudsarme tuin geplaatst. Door de damwand ontstaat er aan de ene kant niveauverschil en is er aan de andere kant meteen ruimte voor een vlonder. De vlonders zijn gemaakt van vuren druk geïmpregneerd hout. Daarbij is een bijzondere L-vormige trap geplaatst met led verlichting. Met led verlichting in uw trap kunt u op eenvoudige wijze veel sfeer creëren. In de rest van de tuin zijn betontegels met hergebruik klinkers geplaatst.

Speciale overkapping

In de hoek van de tuin is een overkapping geplaatst. De overkapping heeft speciale jaloezie schermen tegen licht en inkijk, waardoor de bewoners zelf kunnen bepalen hoeveel privacy ze willen. De overkapping heeft verder een prachtig uitzicht op het water.

Onderhoudsarme tuin – Gedetailleerd tuinontwerp

Concluderend: wilt u ook een vlonder aanleggen in uw tuin? In het bijzonder een overkapping plaatsen die aan speciale wensen moet voldoen?

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder. Wij geven u een passend tuinontwerp voor uw ideale onderhoudsvriendelijke tuin en voeren het project met veel plezier uit.

Bij ons geniet u van een snelle realisatie van uw tuin. Verder ontvangt u op aanvraag een beplantingsplan en verlichtingsplan. Zodoende worden de randzaken van uw nieuwe tuin direct door een professional aangelegd. Wenst u dat ook? Of wilt eerst gratis kennismaken met ons bedrijf? Plan een gratis afspraak in met onze tuinontwerp voor een onderhoudsarme tuin.

Kom eens in contact via onze website.