Frequent onderhouden tuin, aangelegd door
De Biesbosch Gijsbers Groep in 2006

De Biesbosch Gijsbers Groep is iedere dag bezig om alle tuinwensen van onze klanten mogelijk te maken. Van het ontwerpen, tot de uitvoering en het periodiek onderhoud. Alles onder één dak. Dit laatste is een belangrijk onderdeel om uw tuin zo te houden zoals u het vooraf heeft bedacht.

In deze specifieke tuin voeren onze hoveniers al 15 jaar lang naar volle tevredenheid tuinonderhoud uit. We zijn erg trots dat we al zo lang deze prachtige tuin bezig mogen zijn. We voorzien de tuin bijvoorbeeld jaarlijks van seizoensbeplanting! We bedanken de bewoners voor hun vertrouwen in ons hoveniersbedrijf.

Welk onderhoud wordt uitgevoerd?

Deze tuin wordt jaarlijks 3 maal onderhouden. In het voorjaar vullen we de bloembakken met zomerplanten. Vervolgens komen we in het najaar terug voor de herfst- & winterbeplanting. Tot slot knippen we de haag en snoeien we de bomen & struiken. Goed om te benoemen is dat de border 2 keer per jaar bemest worden.

Vanzelfsprekend verschilt de frequentie in onderhoud aan de tuin. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de tuin, de type beplanting en de wens van de klant. Van groot onderhoud tot kleine snoeibeurten; De Biesbosch Gijsbers Groep neemt dit graag voor uit handen.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Tuinonderhoud is in veel voor- en achtertuinen écht nodig! Men vergist zich hier soms nog wel eens in. Is tuinonderhoud ook bij u nodig? Onze hoveniers komen graag eens bij u langs om de onderhoudswerkzaamheden te bekijken.

Vraag nu snel een tuinonderhoudsbeurt aan en geniet van de professionele hulp van onze hoveniers!