Uw hovenier sinds 1978

Kindvriendelijke tuin inspiratie

Zoekt u naar kindvriendelijke tuin inspiratie? Een tuin is natuurlijk een prettige leefomgeving voor héél het gezin, dus ook de kinderen. Ze moeten vrij rondrennen, nieuwe insecten ontdekken, spelen en rusten. Echter willen de volwassenen vaak ook een plek in de tuin om van te genieten. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep zorgen we ervoor dat de tuin aan alle behoeftes voldoet. Ook aan die van u.

We delen de tuin op in leefruimtes en zorgen voor een goede balans tussen alle ruimtes. Daarbij is het mogelijk om schommels, zandbakken, moestuinen, gazons en andere speelelementen aan de tuin toe te voegen. Voor jonge kinderen is dat ideaal!

Wilt u ook weten hoe wij uw tuin omtoveren tot kinderparadijs? En dat er tegelijkertijd ook voor u nog van alles te beleven is? Kom dan eens in contact met onze tuinontwerper. Hij adviseert u geheel gratis op een dag naar keuze. Gewoon in het comfort van uw eigen huis. U loopt dan samen met hem een rondje door te tuin en ontvangt vrijblijvend advies over de mogelijkheden, materiaalkeuzes, verschillende indelingen en de kosten. Plan hier uw afspraak in.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Eerst nog kindvriendelijke tuin inspiratie online opdoen?

Het is mogelijk op de site van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij plaatsen professionele tuinen van een hoge kwaliteit. Grote landelijke tuinen, wellness luxe tuinen tot aan kleine biodiverse tuinen en plezierige stadstuinen. Wat uw smaak en levensstijl ook is. Er is altijd voldoende ruimte in de tuin voor de kinderen om van te genieten.

Kijk vooral eens op de projectenpagina om succesvolle tuinrenovaties te bekijken. U krijgt dan al een goed beeld van de mogelijkheden. Hieronder ziet u een klein overzicht van onze meest recente projecten:

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt allerlei soorten tuineigenaren met het vervullen van hun tuinwensen. Dat doen wij nog altijd met veel plezier en vakmanschap. De geleverde kwaliteit die u van ons ontvangt is gemeten aan hoge kwaliteitseisen.

Wij zijn als organisatie namelijk breed gecertificeerd, waaronder een ISO-9001 certificering. Ook hebben wij in 2020 het CO2-Bewustheidscertificaat ontvangen, waardoor wij graag een duurzame partner zijn.

kindvriendelijke tuin ontwerp
kindvriendelijke tuin inspiratie
tuin kindvriendelijk inrichten

Wat kost het om een kindvriendelijke tuin aan te leggen?

Wij begrijpen heel goed dat u wellicht meer te weten wilt komen over de totale kosten van het project. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om een gratis offerte op te vragen. Geef daarbij goed uw wensen aan ons door. Dan gaat onze calculatie-afdeling aan de slag met het uitrekenen van alle kosten voor materialen, speelelementen, beplanting en arbeidsuren.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.