Uw hovenier sinds 1978

Design tuinen

Design tuinen op maat. De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert deze graag voor u. Goed om te benoemen is dat we niet alleen maar zakelijke design tuinen realiseren, ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfstuinen. U kunt een design tuin realiseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een bepaalde beplantingsstructuur en inrichting. Bij design tuinen zit het hem in de details. Deze geven uw tuin die exclusieve en bijzondere sfeer die past bij de gekozen stijl.

Niet alleen kan de Biesbosch Gijsbers Groep een tuin in bijzonder design voor u realiseren, ook kunt u onze gediplomeerde hoveniers inhuren voor het onderhoud. Het tuinonderhoud kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd per maand, seizoen of jaarlijks. In overleg met u kiezen we het geschikte moment om uw design tuin te onderhouden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Design tuinen in verschillende niveaus

Bij een design tuin kunnen wij er bijvoorbeeld voor kiezen om deze te leggen in strakke lijnen. Om het speels te houden gebruiken we verschillende niveau’s. Uw terras ligt in dit voorbeeld hoger dan het groen in de tuin. Door vervolgens te spelen met de lichtinval kunnen wij een prachtig effect creëren. Dit laten we u graag zien middels een 3D tekening!

Of u nu een grote of kleine stadstuin bezit, Biesbosch Gijsbers Groep realiseert uw tuinwensen voor u. Wij adviseren altijd om vanuit een tuinontwerp te werken, zodat het uiteindelijke resultaat niet bestaat uit losse elementen. Het moet uiteindelijk één geheel worden.

Ons bedrijf is specialist op het gebied van groen en beschikt dan ook over de belangrijkste certificeringen. Bijvoorbeeld de ISO 9001 certificering. Maar zijn we aangesloten bij de Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

Uw design tuin ontwerp aanvragen

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. We gaan graag met u in gesprek zodat u uw ideeën voor design tuinen met ons kunt delen. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over wat mogelijk is. Geen droomtuin té gek voor de Biesbosch Gijsbers Groep. Wij hopen snel met u in contact te komen! Volg onze nieuwste projecten via Facebook en doe alvast wat inspiratie op.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.