Uw hovenier sinds 1978

Wat kost een jacuzzi in de tuin?

Wat kost een jacuzzi in de tuin nu precies? Een jacuzzi is een luxe element, waar veel mensen plezier uit halen. Ideaal voor warme zomerdagen en koude winters! Wanneer u de jacuzzi overdekt zet, kunt u ook op regenachtige dagen genieten van een verwarmde hottub in de tuin. Bij het realiseren van de ideale plek in de tuin, helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u met veel plezier verder.

Onze tuinontwerper tekent namelijk een mooi 3D tuinontwerp voor u uit op de computer. Daarin worden al uw wensen verwerkt, waaronder: een plek voor de jacuzzi, een veranda, overkapping, verlichting, afvoergoten en terrastegels. Daarbij regelen wij natuurlijk ook het inkopen en plaatsen van de jacuzzi.

Wilt u ook precies antwoord op de vraag: ‘wat kost een jacuzzi in de tuin?’ Vul dan dit online formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen via de e-mail een handig overzicht met de kosten voor het aanpassen van uw tuin mét jacuzzi. Zo bent u snel op de hoogte van de prijzen voor arbeid, materialen en tuinonderdelen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een hoveniersbedrijf met passie voor tuinen!

Een echte wellness-tuin begint bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. We zorgen bij het realiseren van uw tuin natuurlijk voor een gedegen 3D ontwerp. Zo ziet u van tevoren precies hoe uw nieuwe tuin, inclusief jacuzzi, eruit komt te zien. Onze tuinontwerper houd daarbij natuurlijk veel rekening met uw wensen en persoonlijke smaak.

Wilt u snel meer te weten komen over bijvoorbeeld een 3D tuinontwerp en/of de mogelijkheden in uw tuin? Vraag dan eens een gratis adviesgesprek bij ons op! Onze tuinontwerper komt dan bij u thuis langs om alles rustig met u te bespreken. Plan de gratis afspraak nu eenvoudig in via de online agenda.

Wat kost een jacuzzi in de tuin?

Wanneer u meer over de kosten van een jacuzzi in de tuin wilt weten, verzoeken wij u om dit informatieformulier op onze website in te vullen. We sturen u dan een heldere prijsopgave via de e-mail, binnen enkele werkdagen na uw inzending.

U heeft zo snel inzichtelijk wat het precies kost om een jacuzzi in uw tuin te plaatsen. Ook bij verdere veranderingen in en rondom uw tuin, helpen wij u verder.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.