Uw hovenier sinds 1978

Jacuzzi tuin kosten

Wilt u achter de jacuzzi tuin kosten komen? Een jacuzzi in de tuin is een mooie aanvulling op uw woonplezier. Veel mensen genieten van een jacuzzi op warme zomerdagen en -avonden. Maar ook op de koudere dagen geniet u van een verwarmde hottub. Helemaal als u de jacuzzi onder een overkapping plaatst, zodat u beschut kunt genieten.

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep denken we graag met u mee over de juiste indeling van uw jacuzzi. Bijvoorbeeld op een verhoogde houten vlonder, afvoer, watergoten, verlichting, privacy en materiaalkeuzes.

Daarvoor is het mogelijk om een 3D tuinontwerp te laten maken, zodat u snel ziet hoe de jacuzzi in uw tuin eruit komt te zien. Wilt u dat ook? Of eens kennismaken? Kom dan met ons in contact via het online contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op voor een afspraak of een offerte.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor deskundig advies bij het inrichten van uw tuin

Een jacuzzi is een waar genot in de tuin. Veel mensen kiezen daarom steeds vaker voor het plaatsen van een moderne jacuzzi. Wij helpen u bij een goede indeling tussen de onderdelen in uw tuin. Zo komt het voor dat wij uw tuin indelen in gedeeltes. Eén gedeelte voor waterplezier, een gedeelte voor groen en een apart gedeelte voor gezelligheid (lounge/eet-gedeelte).

Natuurlijk werken we de tuin af met voldoende beplanting, verlichting en bestrating. En zorgen we voor een mooie balans tussen alle gekozen materialen.

Jacuzzi tuin kosten ontdekken?

Wilt u meer te weten komen over de totale kosten voor een jacuzzi in de tuin? Wij rekenen het graag voor u uit. Daarbij zijn uw wensen natuurlijk leidraad. Wilt u een luxe overkapping laten plaatsen of kiest u juist voor alleen een veranda onder de jacuzzi? Of gaat u voor eenvoudige of juist duurzame materialen? Uw wensen hebben invloed op de eindprijs.

Laat uw eindprijs daarom berekenen door de calculatie-afdeling van De Biesbosch Gijsbers Groep én ontdek wat uw opties zijn voor het plaatsen van een jacuzzi in de tuin. Vul daarvoor dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. En ontvang meer informatie binnen enkele werkdagen, gewoon via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.