Uw hovenier sinds 1978

Jacuzzi in de tuin

Een jacuzzi in de tuin laten plaatsen? Een jacuzzi is een echt luxe element voor in de tuin. Met een jacuzzi is het heerlijk genieten op lange zomeravonden. U heeft de mogelijkheid om de jacuzzi onder een verkapping te plaatsen of afgeschermd in de tuin. Het is natuurlijk fijn om te genieten van volle privacy in uw jacuzzi. Daarom denken we graag met u mee over de juiste indeling voor uw tuin.

Onze tuinontwerper adviseert u hier graag over. In een gratis adviesgesprek ontvangt u bovendien meer informatie over materiaalgebruik, indelingen, zichtlijnen en andere mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin.

Van een kleine jacuzzi tot een heel zwembad. Steeds meer mensen zijn op zoek naar verkoeling in de zomer. Een jacuzzi misstaat dan ook zeker niet in uw moderne, luxe tuin!

Kortom, wilt u meer te weten komen over de totale kosten voor het plaatsen van een jacuzzi in de tuin? Vul dan dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. En ontvang binnen enkele werkdagen een duidelijke offerte, gewoon via de e-mail in uw digitale postvak.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een luxe, zomerse tuin met extra verkoeling!

De Biesbosch Gijsbers Groep plaatst luxe tuinelementen in grote en kleine tuinen. Uw villatuin is eigenlijk pas compleet met een fijne plek om te verkoelen. Kies daarbij in het bijzonder voor diverse wellness-onderdelen, zoals een jacuzzi, zwembad, buitendouche of waterelement.

De Biesbosch Gijsbers Groep is al sinds 1978 expert in tuinen en heeft de volgende certificeringen bemachtigd: VCA, ISO-9001 en het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4). Daarmee geniet u dus altijd van een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening.

Ja, ik wil een jacuzzi in de tuin plaatsen

Natuurlijk is een jacuzzi ontzettend prettig in de warme zomermaanden. Extra verkoeling is tijdens de hittegolven, die in ons land steeds vaker voorkomen, mooi meegenomen. Wilt u daarom uw tuin wijzigen, zodat er een design jacuzzi in past?

Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het voor u mogelijk. Vanzelfsprekend dragen wij onder andere ook zorg voor het inplanten van de juiste sfeerplanten, een eventuele overkapping of veranda, sfeerverlichting, afvoergootjes en een gazon.

Vul bij interesse eens dit formulier in op onze website én geef uw verzoek snel aan ons door. Wij sturen u dan zo snel mogelijk meer informatie over onze werkwijze en tarieven. Natuurlijk doen we dat gewoon via de e-mail, zodat u de informatie snel in huis heeft.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.