Uw hovenier sinds 1978

Jacuzzi in de tuin prijs

Jacuzzi in de tuin prijs opvragen? Dan bent u bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij leveren een luxe jacuzzi in de tuin. Of u nu veel ruimte beschikbaar heeft, of juist weinig. De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt ervoor dat er altijd een jacuzzi in uw tuin past. Zo is het nagenieten op warme zomerdagen of juist in de winter nog prettiger. We zorgen er natuurlijk voor dat er voldoende privacy en minimale inkijk in de tuin aanwezig is. Dat doen we door het gebruik van schuttingen, trello’s, tuinschermen, groene hagen of een overkapping.

Voor een totaaloverzicht van de kosten, verzoeken wij u om het informatieformulier op onze website in te vullen. U ontdekt dan meteen de ‘jacuzzi in de tuin prijs’. Ook ziet u wat het kost om andere delen van uw tuin aan te passen op een jacuzzi. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van tuinschermen, nieuwe borders, verlichting, een veranda of een overkapping.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniers met passie voor tuinen!

De Biesbosch Gijsbers Groep is actief in de omgeving van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Onze vakmannen zijn iedere dag in de weer om uw tuinwensen mogelijk te maken. Hoe luxe of simpel dan ook.

We realiseren grote villatuinen, maar ook kleine stadstuinen. En zorgen er bij iedere ruimte voor, dat de ruimte optimaal wordt benut. Daarbij spelen uw wensen en behoeften ook een grote rol. Ook persoonlijke smaak is terug te zien in het eindresultaat van uw nieuwe tuin. Onze tuinontwerper maakt voor een kleine meerprijs bovendien een deskundig 3D tuinontwerp, waarin uw nieuwe tuin in 3D is te bekijken.

Jacuzzi in de tuin prijs opvragen

Wanneer u meer te weten wilt komen over de jacuzzi in de tuin prijs, is het handig om het online formulier op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep in te vullen. De tuinontwerper start na de inzending dan met het uitwerken van de offerte. Geef daarbij nauwkeurig uw wensen in de tuin door, om de offerte zo compleet mogelijk te maken. Dan ontvangt u van ons binnen enkele werkdagen via de e-mail een duidelijk overzicht met de kosten voor materialen, onderdelen en arbeid.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.