Uw hovenier sinds 1978

Houten tuindouche

Een houten tuindouche laten realiseren? De vakbekwame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep realiseren al uw tuinwensen. We komen met veel plezier bij u langs in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Veel mensen kiezen voor een tuindouche omdat ze het fijn vinden om bij warm weer zich af te spoelen. Bijvoorbeeld na het sporten, wandelen of klussen in de tuin. Met een houten tuindouche zorgt u ervoor dat u geniet van een natuurlijke omgeving.

Wanneer u kiest voor een professionele hovenier, zullen wij uw tuindouche afwerken met de juiste watergoten, tuinplanten, verlichting en accessoires. Zo is uw houten tuindouche van begin tot eind helemaal compleet.

Wilt u dat ook? Kom dan meer te weten over een houten tuindouche en vul dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Houten tuindouche realiseren?

Een houten tuindouche is voor veel mensen een luxe element. En deze mag ook zeker niet ontbreken in de wellness tuin. Naast een tuindouche, plaatsen wij ook mooie veranda’s, overkappingen, zwembaden, zwemvijvers, jacuzzi’s, buitenkeukens, pergola’s, vlonders en luxe terrassen.

Wilt u uw tuin van begin tot eind compleet maken? Dan helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u deskundig verder. Onder andere met het realiseren van een 3D tuinontwerp, zodat u voorafgaande aan de werkzaamheden precies ziet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. U ontvangt daarbij zelfs een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin.

Gratis offerte of adviesgesprek opvragen

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met onze tuinontwerper en/of organisatie? Vraag dan meteen een gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin. Onze tuinontwerper komt dan bij u thuis langs om u te adviseren over de mogelijkheden van een houten tuindouche. Ook bespreekt hij graag de verschillende soorten materialen, de afmetingen en uiteindelijke tuininrichting. Plan vandaag nog uw afspraak in via de online agenda.

Wilt u liever vooraf precies weten wat het kost om een tuindouche in de tuin te realiseren? Vraag dan via deze weg eens een gratis offerte bij ons op. Wij sturen u dan meer inzicht in de kosten voor materialen, arbeid en machines. U ontvangt de offerte gewoon binnen enkele dagen via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.