Uw hovenier sinds 1978

Buitendouches tuin

Buitendouches tuin laten realiseren? Wilt u slechts 1 douche of meerdere buitendouches in uw tuin plaatsen? Wij maken het voor u mogelijk. De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht en plaatst de ideale tuinonderdelen gewoon bij u in de tuin.

Dat doen wij niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in Noord-Brabant en grote delen van Zeeland. Heeft u dus een tuinwens? Onze tuinontwerper geeft met veel plezier passend advies, zorgt voor een 3D tuinontwerp op maat én zorgt ervoor dat alle werkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Binnen aanzienlijke tijd ook meerdere buitendouches tuin laten realiseren? Schakel ons hoveniersbedrijf dan in via dit online formulier. Ook sturen wij u van tevoren een gratis offerte toe via de e-mail, zodat u snel inzicht heeft in de totale kosten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Buitendouches tuin laten plaatsen

Eén of meerdere buitendouches tuin laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een VCA, ISO-9001 en het CO2-Bewustheidscertificaat. Daardoor zijn wij in staat het werk zeer zorgvuldig uit te voeren, wat zorgt voor een hoge eindkwaliteit. Duurzaamheid is ook een element waar we erg op letten. Zo maken we het mogelijk om bepaalde tuinelementen te behouden, te hergebruiken of te recyclen.

Een buitendouche is voor veel mensen een goede aanvulling op het plezier in de tuin. Op warme of koude dagen is een douche namelijk prettig. Helemaal na het zwemmen, sporten of juist op warme zomerdagen. Bij een buitendouche maken we het mogelijk om te kiezen voor enkel koud water, warm en koud water of juist alleen warm water. Ook maken we de buitendouche compleet met de juiste watergoten, een houten vlonder, verlichting, sierbestrating en/of beplanting.

Meer te weten komen over buitendouches tuin

Heeft u interesse in een of meerdere buitendouches tuin? De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u thuis langs om u gratis te adviseren. Plan daarvoor een kennismakingsgesprek in via de website. Zo’n gesprek is bij ons helemaal gratis! En is gewoon in te plannen op een dag en tijdstip naar keuze in de online agenda van onze tuinontwerper.

Wilt u liever eerst meer te weten komen over de kosten? Vraag dan via dit formulier een gratis offerte bij ons op. Wij berekenen dan de kosten voor het plaatsen van een buitendouche in uw tuin. Geef dan ook meteen uw wensen aan ons door.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.