Uw hovenier sinds 1978

Buitendouche met warm water

Buitendouche met warm water laten plaatsen in uw tuin? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u snel verder. Veel mensen kiezen voor een prettige buitendouche om de warme zomerdagen door te komen. Een luxe buitendouche zorgt voor extra wellness in uw tuin én zorgt ervoor dat u nog meer geniet van uw tuin.

Een buitendouche is handig voor wanneer u een zwembad heeft (om het zwembadwater van u af te spoelen), maar is ook te integreren in uw tuin zonder zwembad. Niemand staat graag onder een ijskoude douche, daarom is het prettiger om te kiezen voor een aansluiting met warm water.

Wat de mogelijkheden zijn in uw tuin, bespreekt onze tuinontwerper graag met u. Laat u daarom eens gratis adviseren in een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper. Dat gesprek is gewoon in te plannen via de online agenda op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor meer wellness in uw tuin!

Een regendouche is voor veel mensen een kleine investering, met veel voordelen! Vooral op warme dagen is het heerlijk om u af te spoelen met verkoelend water. Maar ook na het sporten, het zwemmen is een buitendouche met warm water een slimme investering.

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt ervoor dat er in uw tuin de juiste wellness onderdelen worden opgenomen. Daarbij kijken we ook goed naar de huidige inrichting van uw tuin. Ook elementen zoals watergoten, afvoerputten, terrasbestrating, verlichting en planten worden meegenomen bij het realiseren van een buitendouche in de tuin. Zo is uw tuin helemaal compleet.

We zijn als organisatie aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Ook zijn we in het bezit van de volgende certificeringen om u een hoge kwaliteit dienstverlening aan te bieden: VCA, ISO-9001 en een CO2-Bewustheidscertificaat.

Buitendouche met warm water laten plaatsen

Heeft u interesse in een buitendouche met warm water? Laat deze dan plaatsen door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. We komen graag bij u langs in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Vraag meer informatie op via dit online formulier of plan een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.