Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp stadstuin

Een tuinontwerp stadstuin aanvragen? Uw eigen rustige plek in een drukke omgeving. Kom tot rust in uw eigen fijne stadstuin, ontworpen en gelegd door de Biesbosch Gijsbers Groep! Samen met u gaan we in gesprek over de elementen die perfect passen wij uw wensen. Al sinds 1978 realiseren wij verschillende tuinen, groenvoorzieningen en boomverzorging binnen Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant.

Wonen in de grote stad is ontzettend leuk! Toch mist u een plek waarin u zich kunt terugtrekken om tot rust te komen. Of natuurlijk om samen met vrienden en familie te borrelen.

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft al vele stadstuinen gerealiseerd en kan u van passend advies voorzien. Wilt u bijvoorbeeld een onderhoudsvrije tuin of gaat u toch voor uw eigen kruidentuintje? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek! Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw ruimte goed indelen

De meeste stadstuinen zijn qua oppervlakte niet erg groot. Het is dan ook belangrijk om de ruimte die u heeft, juist in te delen. Niet alleen met stenen, maar ook met planten. De plantkeuze voor uw stadstuin hangt met name van het aantal zonuren af in de tuin, en de mate van onderhoud die u regelmatig zult moeten uitvoeren. Goed om te benoemen is dat de Biesbosch Gijsbers Groep ook hoveniers in dienst heeft die herhaaldelijk onderhoud kunnen uitvoeren.

Naast de juiste beplanting kan het bestraten op verschillende niveaus ervoor zorgen dat u uw tuinontwerp stadstuin zo indeelt dat het een bepaalde dynamiek met zich mee brengt. Plaats het terras bijvoorbeeld lager in een kleine zitkuil. Hier kunt u samen met vrienden genieten tijdens de zwoele zomeravonden. Liever een overdekt terras? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie aanvragen

Dromen worden werkelijkheid dankzij de gediplomeerde hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep. Wij hebben een hart van groen. Onze passie is terug te vinden in ons werk; dit laten we graag aan u zien. Bekijk alvast wat voorbeelden via onze social media. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan voor uw tuinontwerp stadstuin!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.