Uw hovenier sinds 1978

Stadstuinen inspiratie

Stadstuinen inspiratie opdoen? De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt bij iedere stadstuin voor een waanzinnig eindresultaat. Een tuin moet volledig bij uw wensen passen, het gaat immers tientallen jaren mee.

Daarom is het verstandig om van tevoren veel inspiratie op te doen. En daar helpen we u graag bij. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze projectenpagina. Daar vindt u in het bijzonder meer stadstuin projecten, die succesvol zijn opgeleverd aan onze klanten.

Wanneer u graag persoonlijk wordt geadviseerd door onze tuinontwerper, plan dan eens een gratis afspraak in. U ontvangt dan gratis advies over de mogelijkheden in uw stadstuin. Zo weet u al snel waar u precies aan toe bent. Via de online agenda hebben wij het mogelijk gemaakt om snel en eenvoudig zo’n afspraak in te plannen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Snel meer stadstuinen inspiratie opdoen via de website

Wilt u graag eerst online oriënteren? Bekijk dan één van onze online inspiratiepagina’s op de website. In onze blog leest u bijvoorbeeld meer over soorten bestrating, boomsoorten, bijzondere planten, alles over tuininrichting én de nieuwe tuintrends.

Het eindresultaat van andere tuinen is zichtbaar op onze projectenpagina en bij inspiratie. Daar ziet u -tot in details- de mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg.

Bij tuinaanleg komt natuurlijk veel kijken. De éne hovenier is immers de andere hovenier niet. Daarom is het belangrijk om uzelf goed te laten informeren over de werkwijze en handelswijze. De Biesbosch Gijsbers Groep is in het bezit van de nodigde certificeringen om een hoge mate van kwaliteit en afwerking aan te bieden. Meer daarvoor lees u op deze pagina van de website.

Gratis offerte opvragen bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Wilt u achterhalen wat het precies kost om uw stadstuin te renoveren? Wij rekenen het graag voor u uit. Een nieuwe tuin brengt namelijk veel planning, denk- en rekenwerk met zich mee. Onze calculatie-afdeling rekent precies voor u uit hoeveel materialen er nodig zijn en wat wij rekenen op het gebied van kosten en arbeidsuren. Vraag hier uw gratis offerte op om ook een overzicht te ontvangen via de e-mail.

Zo bent u al één stap dichter bij uw nieuwe droomtuin!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.