Uw hovenier sinds 1978

Stadstuin aanleggen

Wilt u graag een stadstuin aanleggen? En zoekt u een partij die het werk voor u uit handen neemt? De vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan paraat. Ieder jaar mogen we met veel plezier voor u aan de slag. Zo realiseren we onder andere stadstuinen, romantische tuinen, moderne tuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen en kindvriendelijke tuinen worden. 

Altijd met een hoogwaardige afwerking, duurzame materialen en aantrekkelijk geprijsd materiaal, hetgeen u mag verwachten van een professioneel hoveniersbedrijf. Bij tuinaanleg vallen de diensten beplanting, (sier)bestrating, borders, erfafscheidingen onder onze hoede. Eveneens zorgen we ervoor dat de elektriciteitsvoorzieningen worden opgepakt. Daarvoor schakelen wij in overleg een gerenommeerde elektricien in.

Zo bent u verzekerd van een totale tuinoplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw stadstuin? Vraag vandaag nog een offerte op maat op via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Stadstuin aanleggen. Plan een gratis adviesgesprek in

We snappen heel goed dat u voorafgaande aan het ontwerpproces uw wensen aan ons kenbaar wilt maken. Daarom komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Onze tuinontwerper gaat ten eerste met u rond de tafel en stelt u intussen gerichte vragen om achter uw wensen en behoeftes te komen. Hij informeert u ten tweede direct over de mogelijkheden voor uw tuin, toepasbare stijlen, materiaalsoorten, plantsoorten, boomsoorten, sierbestrating en nog veel meer.

Na het oriënterende gesprek voorzien wij u van een offerte en een passend 2D of 3D tuinontwerp. Na akkoord wordt er in overleg een afspraak gepland om het ontwerp te realiseren. Dit wordt al met al uitgevoerd door zeer bekwame hoveniers en boomverzorgers.

De Biesbosch Gijsbers Groep

Een goede klantervaring staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gaan we graag lange klantrelaties aan. Sommige klanten zijn al meer dan 20 jaar klant bij ons. Daar zijn we erg trots op. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft bovendien uitermate veel liefde voor het vak. Dat merkt u in ieder onderdeel van ons werk en uiteindelijk ook in uw tuin. Wij zijn daarvoor aangesloten bij Dutch Quality Gardens én De Tuinen van Appeltern. U kunt al met al met een gerust hart vertrouwen op onze goede dienstverlening.

Stadstuin aanleggen. Nu een gratis offerte

Kortom, laat uw stadstuin aanleggen door een professioneel hoveniersbedrijf uit de regio. Wij leveren daadwerkelijk vakmanschap. Zodoende is de levensduur van uw stadstuin langer. Anders gezegd, zo kunt u nog langer genieten van uw nieuwe tuin.

Wilt u een gratis offerte ontvangen voor stadstuin aanleggen? Vul dan dit formulier in.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.