Uw hovenier sinds 1978

Tuin ideeën modern

Tuin ideeën modern opdoen? Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is dat mogelijk. Wij hebben diverse pagina’s op onze website ingericht, waar u nieuwe tuinideeën opdoet. Zo kunt u specifiek voor de grote en kleine moderne tuin inspiratie op doen. Maar bekijk ook onze andere tuinstijlen!

Bij een nieuwe (moderne) tuin komt er veel op u af. Niet alleen moet u rekening houden met de wensen van uw gezin, ook komt er veel denk- en rekenwerk bij kijken. Eveneens is het daarbij echt lastig om alles zelf te doen. Wanneer u daar simpel gezegd de tijd niet voor heeft of moeite niet voor wilt doen, helpen wij u graag verder.

De Biesbosch Gijsbers Groep is namelijk expert op het gebied van tuin inspiratie, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. En helpt u bij alle facetten van tuinaanleg. Meer weten? Kom eens met ons in contact en klik op de groene button hieronder om uw verzoek meteen aan ons door te geven.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Nu tuin ideeën modern opdoen

Kijk gerust op onze projectenpagina om meer over onze succesvolle renovaties te zien. Wij laten hieronder al een aantal van de uitgelichte projecten zien. Kijk voor een compleet overzicht op onze projectenpagina.

Tuin modern
moderne tuin ideeen
Moderne tuin overkapping

Meer inspiratie vindt u op onze inspiratiepagina. Daarin ziet u enkele voorbeeldfoto’s in detail van bepaalde tuinonderdelen en/of projecten.

Wilt u liever iets lezen? In onze blog vindt u allerlei artikelen over tuintrends, onkruidbeheersing, tuinstijlen en onderhoudstips.

Plan een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een moderne tuin? Kom dan eens met ons in contact. Of plan in het bijzonder een gratis afspraak met onze tuinontwerper in via de online agenda. In zo’n adviesgesprek ontvangt u eerlijk advies over materialen, zichtlijnen, tuinonderdelen, afmetingen en tuinstijlen.

De afspraak is gewoon bij u thuis mogelijk op een dag en tijdstip naar keuze. Kijk nu in de online agenda wanneer het mogelijk is!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.