Uw hovenier sinds 1978

Moderne tuin inspiratie

Snel moderne tuin inspiratie opdoen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep helpen we u graag verder. Als hoveniersbedrijf zijn we namelijk in staat om iedere tuin compleet te renoveren. Wanneer u graag uw huidige tuin wilt moderniseren of juist kiest voor een complete tuinrenovatie, bent u bij ons aan het juiste adres.

Met de volgende facetten helpen we u aan een nieuwe droomtuin:

  • Een 2D of 3D tuinontwerp;
  • Een beplantingsplan en een verlichtingsplan;
  • Tuinrenovatie en/of tuinaanleg;
  • Deskundig tuinonderhoud.

Wilt u snel in contact komen met ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht? Wij helpen allerlei tuineigenaren snel verder in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Vul dit informatieformulier in om meer te weten te komen over onze werkwijze en onze tarieven.

Of lees hieronder verder voor de allernieuwste moderne tuin inspiratie.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Moderne tuin inspiratie begint bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Bezoek de projectenpagina op onze website om alle succesvolle tuinrenovaties op het gemak eens terug te lezen. Met het bijgevoegde fotomateriaal ziet u tot in detail wat er allemaal mogelijk is. Hieronder hebben we een aantal projecten uitgelicht, zodat u een voorproefje krijgt. Bezoek onze projectenpagina voor een volledig overzicht van al onze projecten. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk eens onze inspiratiepagina.

Wist u dat De Biesbosch Gijsbers Groep volledig gecertificeerd is? We hebben als organisatie een VCA en ISO-9001 certificering. Eveneens zijn we sinds kort ook niveau 4 van de CO2-Prestatieladder, waardoor we een duurzame partner zijn bij het laten uitvoeren van uw tuinideeën.

Gratis adviesgesprek inplannen met onze tuinontwerper

Wilt u op een andere manier inspiratie opdoen voor uw moderne tuin? Samen met onze tuinontwerper kijken we wat er voor u mogelijk is. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij kijken samen met u naar uw wensen, behoefte en persoonlijke smaak. En maken op basis daarvan een 2D of 3D-tuinontwerp, geheel op maat. Plan daarvoor eens een gratis adviesgesprek in op een dag naar keuze om meer moderne tuin inspiratie op te doen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.