Uw hovenier sinds 1978

Beplanting moderne tuin

Beplanting moderne tuin veranderen en/of opnieuw aan laten leggen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u in het bijzonder met het uitwerken van een beplantingsplan op maat. Met een beplantingsplan verandert u namelijk op eenvoudige wijze de uitstraling van uw tuin. Van een klassieke tuin overstappen op een moderne tuin uitstraling? Het is allemaal mogelijk door een mooie combinatie van moderne planten, bomen, bloemen, bodembedekkers en siergrassen.

Onze tuinontwerper kijkt bij uw voort- of achtertuin graag naar de beste tuinopties. Wenst u dat ook? Plan dan vandaag nog een gratis afspraak in.

Wenst u ook een uitgedacht plan voor uw voor-en/of achtertuin? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep helpen we u snel op weg. U profiteert niet alleen van onze tientallen jaren vakkennis in de groensector, maar ook van onze goede garantievoorwaarden. Tevens geniet u van extra voordelen dankzij onze aansluiting bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

Kom daarom voor nieuwe beplanting moderne tuin met ons in contact via het informatieformulier op de website. Of bel gewoon met een medewerker via: 078 – 61 65 792.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Moderne tuin laten ontwerpen & aanleggen

Voor in het bijzonder nieuwe ontwerpplannen, aanlegplannen en beplanting moderne tuin (met betrekking tot uw voor, zij- of achtertuin) helpt hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep u graag verder.

Zo helpt onze tuinontwerper u onder andere met het uitzoeken van moderne tuinplanten. Tevens maakt hij een 2D of 3D tuinontwerp op maat. Na akkoord op de ontwerpplannen, leggen onze hoveniers de beplanting of nieuwe tuin aanzienlijk snel aan. Daarnaast schakelt u ons in voor vakkundige afwatering, boomverzorging, onderhoud en diverse groenprojecten.

Nieuwe planten voor uw tuin. Plan uw gratis afspraak!

Wilt u de beplanting van uw tuin veranderen? Of nieuwe beplanting moderne tuin aanschaffen? Onze tuinontwerper staat maandag tot en met vrijdag voor u klaar met een passend advies.

Maak daarom een afspraak voor een beplantingsplan via de website om meer te weten te komen over het veranderen van de beplanting in uw tuin. De afspraak is direct in te plannen in de agenda van onze tuinontwerper, uiteraard op een datum en tijdstip naar keuze.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.