Uw hovenier sinds 1978

Kleine tuin ontwerp

Nieuwsgierig naar een kleine tuin ontwerp? En op welke wijze een kleine tuin het beste is in te delen? Veel mensen hebben moeite om een kleine tuin goed in de delen, door het gebruik aan ruimte. Toch hoeft beperkte ruimte geen enkel probleem te zijn. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep kijken we namelijk naar de juiste zichtlijnen, sfeer, tuinwensen en uw behoeftes.

Niet iedereen wilt namelijk een groene tuin. Terwijl anderen juist gaan voor veel groen. Uw wensen zijn leidraad bij een kleine tuin ontwerp.

Of u nu een patio-tuin heeft, een kleine tuin of stadstuin. We kijken naar veel meer dan alleen de beschikbare ruimte. En zorgen dat u alle tuinwensen aan bod komen in het ontwerp.

Plan in het bijzonder eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper, wanneer u meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van een kleine tuin ontwerp.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kleine tuin ontwerp; 2D of 3D

We bieden graag twee opties aan bij een tuinontwerp, namelijk 2D of 3D. Een 3D tuinontwerp bevat een 3-demensionaal ontwerp, waarbij u ook een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin ontvangt. U ziet meteen hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Zo ziet u meteen of het beoogde resultaat bij u past. In overleg met onze tuinontwerper kunt u tussentijds nog wijzigingen doorvoeren om het ontwerp nog passender te maken.

Veel mensen vinden het fijn om van tevoren precies te weten hoe het eindresultaat oogt. Met een 3D tuinontwerp maak u dat snel duidelijk.

Kleine tuin ontwerp aanvragen

Heeft u interesse in een kleine tuin ontwerp van De Biesbosch Gijsbers Groep? Kom dan in contact met ons hoveniersbedrijf voor een offerte op maat of een gratis adviesgesprek. Beide opties zijn gewoon via onze website aan te vragen. In een gratis adviesgesprek ontvangt u persoonlijk advies van onze tuinontwerper bij u thuis. Gewoon op een dag en tijdstip dat u uitkomt. Kijk in de online agenda om een gratis afspraak in te plannen.

Of vul dit formulier in om binnen 7 werkdagen een offerte te ontvangen voor een tuinontwerp kleine tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.