Uw hovenier sinds 1978

Jacuzzi in kleine tuin

Jacuzzi in kleine tuin laten plaatsen? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw tuin onder handen te nemen. Zo ook bij het plaatsen van een jacuzzi in uw tuin. Steeds meer mensen kiezen voor een verwarmde hottub om in te ontspannen. Ideaal op warme zomerdagen of juist in de koudere periode.

Wij stemmen het design van de tuin geheel af op uw wensen. Dus wilt u de jacuzzi overdekt plaatsen, met een moderne overkapping op maat? Wij maken het voor u mogelijk.

Natuurlijk doen we dat altijd tegen een aantrekkelijk tarief en met een hoge kwaliteit afwerking. Wilt u eens kennis maken met onze organisatie? Plan dan vandaag nog een gratis adviesgesprek in via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Jacuzzi in kleine tuin laten plaatsen

We komen de jacuzzi in kleine tuin gewoon realiseren op een dag en datum naar keuze. Onze hoveniers zorgen ervoor dat alle tuinonderdelen op tijd worden geleverd en werken naar een eindresultaat toe, waar u natuurlijk voor 100% tevreden mee bent.

Voor de aanlegwerkzaamheden zorgt onze tuinontwerper tevens voor een deskundig 2D of 3D tuinontwerp, zodat u meteen ziet hoe uw tuin er met jacuzzi uitziet. Dat is belangrijk om een goed beeld te hebben van de gewenste sfeer, indeling en het uitzicht.

De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant om de hottub te plaatsen.

We zijn als organisatie ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Daarnaast zetten wij ons ook duurzaam in, onlangs hebben we daarvoor het CO2-Bewustheidscertificaat mogen ontvangen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan om meer te weten te komen over uw opties m.b.t. een jacuzzi in kleine tuin.

Onze tuinontwerper adviseert u met veel plezier over de beste keuzes op het gebied van materialen, grootte, aansluitingen, afwatering, verlichting, beschutting/ privacy en plaatsing in uw tuin. Ook de aankleding rondom de jacuzzi verzorgen we graag.

Plan hier een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper, gewoon op een dag en datum naar keuze.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.